Ζόρια-ΑΕΚ: Δεν… ζορίστηκε!

intime

Η ΑΕΚ επικράτησε 4-1 της Ζόρια στην Ουκρανία, για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Με τη νίκη αυτή η «Ένωση» έσβησε τα έως τώρα κακά αποτελέσματά της στα ευρωπαϊκά ματς.

Ο «δικέφαλος» έδειξε από την αρχή πως μπήκε με διαφορετική και ανανεωμένη ψυχολογία στο ματς. Στο 2ο κι όλας λεπτό ο Βασιλαντωνόπουλος ξεκίνησε τις καλές φάσεις της ΑΕΚ με ένα σουτ. Η ομάδα συνέχισε να πατάει καλά και από μια δύσκολη γυριστή πάσα του Λιβάια και πλασέ του Τάνκοβιτς, κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 7ο λεπτό.

Η «Ένωση» δεν άφισε χώρους στη Ζόρια, συνέχισε τις φάσεις και είχε γενικώς τον έλεγχο του ματς. Με αυτή την εικόνα κατάφερε να φτάσει στο 2-0! Στο 34ο λεπτό και από πάσα του Τάνκοβιτς, ο Μάνταλος βγήκε σε τετ-α-τετ με τον Σεβτσένκο και κατάφερε να τον νικήσει, μεγαλώνοντας έτσι τη διαφορά στα τέρματα. Για τη Ζόρια, αξιοσημείωτη φάση ήταν στο 44' ύστερα από το λάθος του Νεντελτσεάρου και το σουτ του Καμπάεβ το οποίο κατέληξε άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ κράτησε την καλή της εμφάνιση. Στο 51ο λεπτό ο Σάκχοφ ουσιαστικά «προειδοποίησε» τους αντιπάλους, αφού τρία λεπτά αργότερα ήρθε κι άλλο γκολ! Ο Μάρκο Λιβάια απέδειξε την κλάση του για ακόμη μία φορά και με ατομική ενέργεια «εκτέλεσε» τον Σεβτσένκο, με σουτ μέσα από την περιοχή στην κλειστή γωνία.

Η Ζόρια είχε κάποιες καλές ευκαιρίες και έφτασε στο γκολ στο 80' με ένα δυνατό σουτ του Κοχέρτζιν έξω από την περιοχή. Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν άμεσα, αφού στο 82ο λεπτό με πλάσε ξανά από τον Λιβάια, διαμόρφωσαν το τελικό 4-1.

Διαβάστε τη συνέχεια στο overfm.gr



via Ειδησεις https://ift.tt/3l3f1iW

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη