Λίστα με προγράμματα για την τηλεκπαίδευση από το υπουργείο Παιδείας

Λίστα με προγράμματα για την τηλεκπαίδευση από το υπουργείο Παιδείας

Εγκύκλιο σχετικά με την υλοποίηση εκπαιδευτικών προγραμμάτων και υλικών που θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν οι εκπαιδευτικοί κατά την τηλεκπαίδευση για μαθητές όλων των βαθμίδων εξέδωσε το υπουργείο Παιδείας

Σύμφωνα με την εγκύκλιο του υπουργείου Παιδείας έως τώρα έχουν εγκριθεί τα παρακάτω εκπαιδευτικά προγράμματα/υλικά τα οποία δύνανται να υλοποιηθούν διαδικτυακά και απευθύνονται σε μαθητές και μαθήτριες των σχολικών μονάδων της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της χώρας.

1. εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο: "THE TIPPING POINT" της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας "THE TIPPING POINT" .

2.  εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο: «Το ταξίδι μιας σταγόνας» της Πανελλήνιας Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας.

3.  εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο: «Από εμένα σε εσένα» του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας.

4.  εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο: «Club 18» του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας.

5.  εκπαιδευτικό πρόγραμμα/υλικό με τίτλο: «Σχολική Ασφάλεια και Υγιεινή» του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας σε συνεργασία με το Τμήμα Νοσηλευτικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

6.  εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο: «Synergy, Υποστήριξη Παιδιών με Προβλήματα Συμπεριφοράς, 7ος χρόνος» του Ιδρύματος Αικατερίνης Λασκαρίδη.

7.  εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο: «Προωθώντας την Καλή Πρακτική στον Αυτισμό: ενίσχυση της κατανόησης, των γνώσεων και δεξιοτήτων των εκπαιδευτικών που διδάσκουν παιδιά με αυτισμό ηλικίας 5-10 χρόνων σε πέντε δημοτικά σχολεία» του Ιδρύματος Αικατερίνης Λασκαρίδη.

8. εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο: «Γίνε Ήρωας του Διαδικτύου (Be Internet Awesome)» της Google Hellas Εφαρμογές Διαδικτύου.

9. εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο: «Ψηφιακή αφήγηση για την Ακεραιότητα - Ασφαλείς μαζί (Digitalstorytelling 4 Integrity-Safe 2gether)» της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας.

10. πρόγραμμα με τίτλο: «Συμμετοχή των Σχολείων Α/θμιας και Β/θμιας στις δράσεις του 23ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για Παιδιά και Νέους».

Σημειώνεται από το υπουργείο ότι θα ακολουθήσει η έκδοση νεότερης εγκυκλίου που θα περιλαμβάνει επιπλέον εκπαιδευτικά προγράμματα/υλικά με δυνατότητα διαδικτυακής εφαρμογής, τα οποία είναι σε διαδικασία έγκρισης.via Ειδησεις https://ift.tt/3f8ByZy
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Από το Blogger.