Στοίχημα: Γκολ με 1.80 και 1.87 σε Γερμανία και Ισπανία

Το πρόγραμμα της Τρίτης (08/12) περιλαμβάνει το πρώτο μέρος από την 6η και τελευταία αγωνιστική των ομίλων στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η Λειψία υποδέχεται τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τις δύο ομάδες να παίζουν για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Στο πιο εμπορικό παιχνίδι της βραδιάς, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί τη Γιουβέντους.

Διαβάστε εδώ  την bwin αξιολόγηση.

ΛΕΙΨΙΑ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ (22:00)

Η Λειψία επικράτησε με μπόλικο άγχος και σκορ 4-3 στην Τουρκία απέναντι στην Μπασακσεχίρ. Βρέθηκε να προηγείται με δύο γκολ διαφορά (3-1) στο 66ο λεπτό, στη συνέχεια δέχθηκε πίεση και ισοφαρίστηκε, λυτρώθηκε στις καθυστερήσεις. Στο σημερινό παιχνίδι θα τα παίξει όλα για όλα στη μάχη της πρόκρισης, Πρακτικά χρειάζεται μόνο νίκη για να βρεθεί στους «16». Στο πρωτάθλημα προέρχεται από χορταστική ισοπαλία με σκορ 3-3 στο Μόναχο απέναντι στην Μπάγερν. Διατηρήθηκε στο -2 από την κορυφή στην Μπούντεσλιγκα, μετράει μία ήττα στις επτά (τέσσερις νίκες, δύο ισοπαλίες) πρόσφατες υποχρεώσεις σε όλες τις διοργανώσεις. Δεν υπολογίζεται ο τιμωρημένος Ουπαμεκανό (βασικός στόπερ).

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ηττήθηκε εντός έδρας 3-1 από την Παρί Σεν Ζερμέν. Πλέον έμπλεξε σοβαρά σε σενάριο αποκλεισμού, χρειάζεται να αποφύγει την ήττα στη Γερμανία για να πάρει το εισιτήριο της πρόκρισης στη νοκ άουτ φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Στην Πρέμιερ Λιγκ προέρχεται από ακόμα μία ανατροπή, με το εκτός έδρας τρίποντο (3-1) στο Λονδίνο απέναντι στη Γουέστ Χαμ. Βρίσκεται στην 5η θέση με 19 βαθμούς, απέχει στο -5 από την κορυφή με παιχνίδι λιγότερο. Ακολουθεί το ντέρμπι στο «Ολντ Τράφορντ» με τη Μάντσεστερ Σίτι. Τιμωρημένος ο Φρεντ (μέσος), τραυματίες οι Καβάνι και Μαρσιάλ (επιθετικοί), που κρίνονται αμφίβολοι.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: «Τελικός» πρόκρισης στη Γερμανία, με τη Λειψία θα χρειάζεται μόνο νίκη και αναγκαστικά θα ρισκάρει σε μεγάλο βαθμό. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μεσοεπιθετικά πετάει «φωτιές» και αναμένεται να βρει αρκετούς κενούς χώρους. Ποντάρισμα στο combo Goal/Goal+Over 2.5 με απόδοση 1.80 στη Bwin.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ (22:00)

Η Μπαρτσελόνα υπέστη ήττα σοκ με σκορ 2-1 στην έδρα της Κάντιθ, αποτέλεσμα που την βρίσκει στο -12 από την κορυφή. Τραγική εμφάνιση αμυντικά, εκτός τόπου και χρόνου με τον Ρόναλντ Κούμαν να μοιάζει ανήμπορος να αλλάξει την κατάσταση. Την περασμένη εβδομάδα (02/12) νίκησε πανεύκολα 3-0 στην Ουγγαρία τη Φερεντσβάρος, έκανε το 5/5 στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ και βρίσκεται μία ανάσα από την εξασφάλιση της πρώτης θέσης. Θα τερματίσει στην κορυφή αν ηττηθεί με λιγότερα από τρία γκολ διαφορά απέναντι στη Γιουβέντους. Εκτός αποστολής οι Σέρζι Ρομπέρτο (μπακ), Πικέ (στόπερ), Άνσου Φάτι (εξτρέμ) και Ντεμπελέ (επιθετικός).

Η Γιουβέντους επικράτησε 2-1 με ανατροπή στο ντέρμπι της πόλης απέναντι στην Τορίνο. Πίσω στο σκορ από το 9', πίεσε στο τελευταίο 20λεπτο και δικαιώθηκε στο τέλος με το τέρμα του Μπονούτσι. Αήττητη για οκτώ διαδοχικές υποχρεώσεις σε όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό: έξι νίκες και δύο ισοπαλίες. Στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ προέρχεται από την επικράτηση με σκορ 3-0 κόντρα στην Ντιναμό Κιέβου. Έχει ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση, για να τερματίσει στην 1η θέση πρέπει να κερδίσει με τουλάχιστον τρία τέρματα διαφορά την Μπαρτσελόνα. Υπάρχει βέβαια και το σενάριο να επικρατήσει με δύο γκολ διαφορά, με εξαίρεση το 2-0. Τραυματίες οι Ντεμιράλ και Κιελίνι (στόπερ), αμφίβολη η συμμετοχή του Μπουφόν (τερματοφύλακας).

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Μάχη για την κορυφή στον όμιλο, με την Μπαρτσελόνα να έχει ξεκάθαρο προβάδισμα για να κόψει το πρώτη το νήμα. Δύσκολα θα νικήσει η Γιουβέντους με +2 τέρματα διαφορά, σε αναμέτρηση που οι δύο ομάδες θα παίξουν με πάθος και μπόλικη ενέργεια. Επιλογή το συνδυαστικό Goal/Goal+Over 2.5 με απόδοση 1.87  στη Βςιν.


Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη