Τρίκαλα: Δυσκολίες στο νοσοκομείο, ένας στους τρεις αρνείται να κάνει το εμβόλιο

eurokinissi

Προβληματισμός επικρατεί στο Νοσοκομείο Τρικάλων σχετικά με την απροθυμία υγειονομικών-εργαζομένων αυτού να συμμετάσχουν στον εμβολιασμό.

Την Παρασκευή ολοκληρώθηκε η καταγραφή όσων επιθυμούν να εγγραφούν στο σχετικό κατάλογο, ωστόσο τα αποτελέσματα είναι μάλλον απογοητευτικά καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr 1 στους 3 αρνείται να συμμετάσχει.

Το γεγονός αυτό δημιουργεί προβλήματα στη λειτουργία του Νοσηλευτικού μας ιδρύματος καθώς θα παραμένει ισχυρή η πιθανότητα διασποράς του κορωνοϊού εντός αυτού και εν συνεχεία στην κοινότητα. Ήδη έμπειροι γιατροί, όπως η Στέλλα Ντούβλη και ο Στέφανος Μυλωνάς με δημόσιες παρεμβάσεις τους δείχνουν ως μονόδρομο τον εμβολιασμό και καλούν τους πάντες να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων.



via Ειδήσεις https://ift.tt/2KoY5Gn
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη