Διαψεύδει ο Πέτσας την επικοινωνία της διπλωματικής συμβούλου του πρωθυπουργού με τον εκπρόσωπο Ερντογάν

intime

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας διέψευσε το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Δημοκρατία» που κάνει λόγο για επικοινωνία της διπλωματικής συμβούλου του πρωθυπουργού με τον εκπρόσωπο του Τούρκου προέδρου για επανέναρξη των διερευνητικών επαφών.

Ειδικότερα ο κ. Πέτσας ανέφερε: «Κάποιοι που φαίνεται ότι έχουν εθιστεί στα fake news και στις προβοκατόρικες δημοσιεύσεις σπεκουλάροντας στα εθνικά μας θέματα, εφηύραν στο παρά 5΄της Συνόδου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, "μυστικές συνεννοήσεις" με την Τουρκία.

Διεκδικώντας λίγη προσοχή, τη μια προβάλουν αρνητές του κορονοϊού και την άλλη πλασάρουν κάλπικες ειδήσεις. Διαψεύδουμε λοιπόν το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας "Δημοκρατία". Δεν υπήρξε επικοινωνία της διπλωματικής συμβούλου του πρωθυπουργού Ελένης Σουρανή με τον εκπρόσωπο του Τούρκου προέδρου για επανέναρξη των διερευνητικών επαφών. Κανείς δεν δικαιούται να παίζει παιχνίδια στην πλάτη της χώρας».

Διαβάστε επίσης:

Αύριο οι ανακοινώσεις για καταστήματα και κομμωτήρια: «Δεν θα πάμε σε άνοιγμα όπως πολλοί το είχαν φανταστεί»



via Ειδήσεις https://ift.tt/3n3EDwZ
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη