Στον εισαγγελέα το e-mail της Folli - Follie που «φωτογραφίζει» Μαξίμου

eurokinissi

«Κύριε Τζώρτζη, θα ήθελα να σας ενημερώσω για τα σημερινά αποτελέσματα της κινητοποίησης μας. Η οδηγία από ψηλά είναι να συνδράμουνε τον Όμιλο. Αυτή είναι η θέση του Μαξίμου. Ενημερώθηκε και ο Πρωθυπουργός.» , ανέφερθηκε στο e-mail που έχει στα χέρια του ο Εισαγγελέας για την υπόθεση Folie-Follie, φωτογραφίζοντας και το Μαξίμου στo σκάνδαλο.

Κατά τον υπάλληλο που απέστειλε το επίμαχο e-mail, φαίνεται βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ να ενημέρωσε τον τότε πρόεδρο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς σχετικά με την «οδηγία από ψηλά», ενώ «δείχνει» το Μαξίμου για να ευνοηθεί η εταιρία.

Συγκεκριμένα η PwC κάνει χρήση μηνύματος ηλεκτρονικής αλληλογραφίας με ημερομηνία 9 Μαίου 2018 , αποστολέα τον Διευθυντή Ασφάλειας του Ομίλου και παραλήπτη τον Τζώρτζη Κουτσολιούτσο στο οποίο γίνεται αναφορά στο γραφείο του τότε πρωθυπουργού το οποίο κατά τον συντάκτη έχει δώσει οδηγία ώστε να βοηθεί η FFG έναντι των ελέγχων της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.

Τα ποσά και τις συνομιλίες που εμπεριέχονται στο σκάνδαλο, περνούν «κόσκινο» οι εισαγγελικές αρχές. Να σημειωθεί πως η υπόθεση της Folli - Follie, άνοιξε στις 4 Μαίου 2018 σε έκθεση η οποία ανέφερε πως τα οικονομικά στοιχεία του ομίλου ήταν ανακριβρή. Σχεδόν 2 χρόνια μετά, απολογούνται στην ανακρίτρια που έχει αναλάβει την υπόθεση ο Δημήτρης και Τζώρτζης Κουτσολιούτσος αλλά και η σύζυγος του ιδρυτή, Καίτη Κουτσολιούτου.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ΝΔ μιλάει για εξυπηρέτηση συμφερόντων, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει πως την εν λόγο τροπολογία είχε ψηφίσει και η ΝΔ το 2018 και μιλάει για συκοφαντίες.



via Ειδήσεις https://ift.tt/38torzh
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη