Λαμία: Ο (new entry) Μπιάρνασον, οι «προξενητές» και το πειραιώτικο φιλαράκι!

Το SDNA γράφει για το νέο μεταγραφικό απόκτημα των Φθιωτών, τα πρόσωπα που…έτρεξαν το deal και την ιδιαίτερη σχέση του 33χρονου χαφ με πρόσωπο που διατηρεί το «χαρτοφυλάκιο» του στον Πειραιά.

Παίκτης της Λαμίας είναι από την Τετάρτη (30/12) ο Ελμάρ Μπιάρνασον.

Ο διεθνής Ισλανδός χαφ υπέγραψε εξάμηνο συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα της Φθιώτιδας κι ενώ νωρίτερα έμεινε ελεύθερος (μέσω προσφυγής) από την τουρκική Ακχίσασπορ.

Κι επειδή πίσω από κάθε μεταγραφή παίζει…μπάλα πάντα κι ένας ατζέντης (ενίοτε και περισσότεροι) να σημειώσουμε πως το δίδυμο των Γιάννη Μπιτζίδη (δεξιά στη φωτ.) – Ανδρέα Παπούλια (αριστερά στη φωτ.) κίνησαν τα νήματα για τη μεταγραφή του 33χρονου ποδοσφαιριστή στη Λαμία κι έβγαλαν την καθιερωμένη - εθιμοτυπική φωτογραφία αμέσως μετά το κλείσιμο της συμφωνίας.

Σημειωτέων πως ο Μπιάρνασον είναι μανατζερικά «ομόσταβλος» με τον Έγκμουντουρ Κρίστινσον του Ολυμπιακού, ενώ συνδέεται με πολύχρονη (στενή - οικογενειακή) φιλία με τον Ισλανδό κίπερ της πειραϊκής ομάδας.

Μάλιστα αμφότεροι εκτός από συμπαίκτες στην Εθνική ομάδα της χώρας τους, συνυπήρξαν στην Ράντερς (Δανία) την σεζόν 2014-15.  

www.sdna.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη