Συρίγος: Η αντιπολίτευση απομόνωσε μια φράση 14 δευτερολέπτων που μιλούσα για ιστορικά φαινόμενα

Eurokinissi

Ο Υφυπουργός Παιδείας σχολίασε αντιδράσεις που υπήρξαν σχετικά με δήλωσή του ότι «η ίδρυση πανεπιστημιακής αστυνομίας δεν είναι κάτι καινούργιο, αλλά είχε γίνει και το 1969».

Ο Υφυπουργός Παιδείας, Άγγελος Συρίγος, μιλώντας στον ΘΕΜΑ 104,6 για τις αντιδράσεις που υπήρξαν σχετικά με δήλωσή του κατά τη διάρκεια εκδήλωσης, όταν και είπε ότι «η ίδρυση πανεπιστημιακής αστυνομίας δεν είναι κάτι καινούργιο, αλλά είχε γίνει και το 1969», τόνισε ότι η αντιπολίτευση «απομόνωσε μια φράση 14 δευτερολέπτων που μιλούσα για ιστορικά φαινόμενα». «Το εξήγησαν και οι δύο συνομιλητές μου βγήκα και το εξήγησα και εγώ και ξανά έβγαλε ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ, αυτό δεν το καταλαβαίνω», υπογράμμισε ενώ κατηγόρησε την αξιωματική αντιπολίτευση για «αυριανισμό».

Νομοσχέδιο Παιδείας

«Παρότι στα περισσότερα ΑΕΙ υπάρχει απόλυτη ησυχία και ηρεμία υπάρχουν κάποια εμβληματικά κτίρια σε κεντρικά σημεία του αστικού ιστού όπου γίνονται πόλος έλξεως όλων αυτών των διάφορων στοιχείων που συνήθως είναι υπό την ομπρέλα της antifa και δίπλα τους υπάρχουν παραβατικά στοιχεία του κοινού ποινικού δικαίου».

Σχετικά με το σώμα που θα αναλάβει τη φύλαξη των ΑΕΙ δήλωσε ότι «είναι μια λάιτ εκδοχή της αστυνομίας για να παρακολουθεί τι γίνεται. Θα είναι άοπλο και πάνω τους θα έχουν μόνο τα γκλοπ και χειροπέδες. Ενώ, σε περίπτωση ταραχών, θα επεμβαίνει το κανονικό σώμα της Αστυνομίας».

 

 



via Ειδήσεις https://ift.tt/2Ys94SR
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη