Σοκαριστική πρόβλεψη Σαρηγιάννη: 2.000 κρούσματα κάθε μέρα στο τέλος Φεβρουαρίου

INTIME

Σοκαριστική πρόβλεψη Σαρηγιάννη. Προβλέπει 2.000 κρούσματα ημερησίως έως τα τέλη Φεβρουαρίου. Μιλάμε για δραματική αύξηση κρουσμάτων χωρίς στην ουσία από τον Νοέμβριο η χώρα να έχει σοβαρή οικονομική δραστηριότητα.

Τον προβληματισμό του για το άνοιγμα των σχολείων αλλά και την επικείμενη επαναλειτουργία του click away, εξέφρασε ο καθηγητής Περιβαλλοντικής του ΑΠΘ, Δημοσθένης Σαρηγιάννης, τονίζοντας πως τα προγνωστικά του μοντέλα, τα οποία και έχουν επαληθευτεί πλήρως μέχρι σήμερα, δείχνουν 2.000 κρούσματα του κορονοϊού την ημέρα στα τέλη Φεβρουαρίου.

Μιλώντας στο OPEN TV, ο κ. Σαρηγιάννης είπε ότι το ερώτημα πλέον είναι εάν θα ανοίξει το λιανεμπόριο με τη μέθοδο του click away, τονίζοντας όμως πως σε αυτή την περίπτωση θα εφαρμοστεί το λεγόμενο «ακορντεόν» αναγκαστικά ώστε να μην πιεστεί το ΕΣΥ ή αν θα κάνουμε υπομονή και να περιμένουμε να επαναλειτουργήσει το λιανεμεπόριο όταν οι συνθήκες θα είναι πιο κατάλληλες. Τέλος, ο καθηγητής ανέφερε ξανά πως εκείνος θεωρεί καλύτερο να ανοίξουν τα σχολεία στις 25 Ιανουαρίου.via Ειδήσεις https://ift.tt/3hRUNrH
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Από το Blogger.