Οι 3 τροφές - έκπληξη που θα βελτιώσουν τις ερωτικές σου επιδόσεις

Οι 3 τροφές - έκπληξη που θα βελτιώσουν τις ερωτικές σου επιδόσεις

Η μυρωδιά του ντόνατ και της γλυκόριζας καθώς και η κατανάλωση σύκων βελτιώνουν σημαντικά τη στύση σου, αυξάνοντας τις επιδόσεις σου στην αρένα του κρεβατιού.

Η στύση σχετίζεται άμεσα με την σεξουαλική διέγερση και είναι απαραίτητη, για να μπορέσει να υπάρξει διείσδυση και ερωτική επαφή. Ένας άνδρας μπορεί να έχει στύση μετά από κάποιο ερέθισμα οπτικό, ακουστικό ή εγκεφαλικό, μετά από άγγιγμα στα γεννητικά του όργανα ή ακόμη και αυτόματα (στη διάρκεια του ύπνου).

Για μια τόσο αυτονόητη διαδικασία, ωστόσο, υπάρχουν πολλές πληροφορίες που δεν γνωρίζουμε και αρκετές ανακρίβειες. Ο Χειρουργός Ουρολόγος - Ανδρολόγος Κωνσταντίνος A. Ρόκκας MD μας μυεί στο ανδρικό αναπαραγωγικό σύστημα, δίνοντας όλα τα στοιχεία, πολλά από τα οποία προξενούν, αν μη τι άλλο, έκπληξη.

Στοιχεία για τη στύση που θα σε αφήσουν άφωνο

1. Το αίμα, που χρειάζεται, για την αιμάτωση του πέους, εξαρτάται από το μέγεθός του. Για να «σκληρύνει» το πέος απαιτούνται περίπου 130 ml αίματος. Τι μπορεί να αυξήσει τη ροή του αίματος; Σύμφωνα με μια παλιά μελέτη η μυρωδιά του ντόνατ και της γλυκόριζας.

2. Τα σύκα είναι πλούσια σε αμινοξέα, τα οποία μπορούν να αυξήσουν τη σεξουαλική αντοχή. Μια ανεπάρκεια σε αμινοξέα μπορεί να προκαλέσει μειωμένη σεξουαλική αντοχή ή/και μειωμένη επιθυμία για σεξ.

3. Οι στύσεις ξεκινάνε πολύ νωρίς, από τη μήτρα ακόμη.

4. Τα μικρότερα πέη έχουν μεγαλύτερες στύσεις. Έρευνες δείχνουν ότι οι άνδρες με μικρότερο πέος εμφανίζουν στύσεις, που αυξάνουν το μέγεθος του πέους κατά 86%. Στα μεγαλύτερα πέη η αύξηση αυτή φθάνει το 47%.

10 ακόμα στοιχεία για τη στύση που θα σε κάνουν σοφότερο



via Ειδήσεις https://ift.tt/2NIdW4d
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη