Το χάσμα Ευρωπαϊκής Ένωσης και AstraZeneca: Ο πόλεμος των λέξεων

Το χάσμα Ευρωπαϊκής Ένωσης και AstraZeneca: Ο πόλεμος των λέξεων

Σε ένα «πόλεμο λέξεων» έχουν επιδοθεί τις τελευταίες μέρες η AstraZeneca και η Ευρωπαϊκή Ένωση εξαιτίας των μειωμένων παραδόσεων του εμβολίων στο μπλοκ σε σχέση με τις αρχικές συμφωνίες. Οι 2 πλευρές προβαίνουν σε διαφορετικές αναγνώσεις των μεταξύ τους συμφωνιών.

Σε εξέλιξη βρίσκεται ο πόλεμος που έχει ξεσπάσει μεταξύ της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της AstraZeneca, εξαιτίας της εξαγγελίας μειωμένων παραδόσεων του εμβολίου της εταιρείας στα κράτη μέλη της Ε.Ε. σε σχέση με τις αρχικά συμφωνημένες. Η εταιρεία αναφέρει από πλευράς της ότι γι΄αυτό δεν ευθύνεται η ίδια αλλά 2 εργοστάσια παραγωγής στο Βέλγιο και στην Ολλανδία. Επιπλέον, επισημαίνει ότι η μοναδική της δέσμευση απέναντι στο μπλοκ είναι καταβάλει την καλύτερη της προσπάθεια.

Από την άλλη πλευρά, η Ένωση ζητάει από την εταιρεία να δημοσιεύσει τη συμφωνία, την ώρα που υπάρχουν κατηγορίες ότι η AstraZeneca χορηγεί εμβόλια στην Μ. Βρετανία, τα οποία προορίζονταν για τα κράτη μέλη της.

Διαβάστε περισσότερα στο News4Health



via Ειδήσεις https://ift.tt/36kb8AQ
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη