Δέκα ημέρες χωρίς κρούσματα φέρνουν χαλάρωση των μέτρων στην Αυστραλία

Δέκα ημέρες χωρίς κρούσματα φέρνουν χαλάρωση των μέτρων στην Αυστραλία

H Αυστραλία κατέγραψε σήμερα τη 10η συνεχόμενη ημέρα χωρίς τοπικά κρούσματα μόλυνσης από τον κορονοϊό, επιτρέποντας στην πιο πολυπληθή πολιτεία της, τη Νέα Νότια Ουαλία, να χαλαρώσει τους περιορισμούς.

Η Νέα Νότια Ουαλία δεν έχει αναφέρει τοπικά κρούσματα εδώ και δέκα ημέρες, μετά την καταγραφή μονοψήφιου αριθμού περιστατικών μόλυνσης μέσα στον Ιανουάριο. Η πολιτεία της Βικτόρια, που φιλοξενεί το πρωτάθλημα τένις της Αυστραλίας, δεν έχει αναφέρει τοπικό κρούσμα εδώ και τρεις εβδομάδες.

Ο ομοσπονδιακός υπουργός Υγείας Γκρεγκ Χαντ με μία ανάρτησή του στο Twitter κατέγραψε τη σημερινή 10η ημέρα χωρίς τον εντοπισμό τοπικού κρούσματος σε ολόκληρη την Αυστραλία, προσθέτοντας ότι η επιτυχία της χώρας καταγράφεται σε μία περίοδο κατά την οποία τα κρούσματα μόλυνσης σε παγκόσμιο επίπεδο έχουν ξεπεράσει τα 100 εκατομμύρια, με τον αριθμό των θανάτων να έχει ξεπεράσει τα 2 εκατομμύρια.

«Μόλις λάβαμε την 10η συνεχόμενη ημέρα με μηδενικά κρούσματα στην Αυστραλία. Την ίδια στιγμή δυστηχώς ο κόσμος έχει ξεπεράσει τα 100 εκατ. κρούσματα παγκοσμίως και σχεδόν 17 χιλιάδες ζωές χάθηκαν το τελευταίο 24ωρο. Ευχαριστώ σε όλους όσους μας κρατάνε ασφαλείς.»

{https://twitter.com/GregHuntMP/status/1354243598447857666}

Η Αυστραλία έχει αναφέρει περισσότερα από 22.000 περιστατικά τοπικής μόλυνσης από την έναρξη της πανδημίας, με 909 θανάτους.



via Ειδήσεις https://ift.tt/2KVSmIC
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη