Τον Νοέμβριο η πρώτη καταγγελία της Σοφίας Μπεκατώρου για τον βιασμό

Τον Νοέμβριο η πρώτη καταγγελία της Σοφίας Μπεκατώρου για τον βιασμό

Στις 13 Νοεμβρίου του 2020 είχε καταγγείλει για πρώτη φορά τον βιασμό της από παράγοντα της Ομοσπονδίας Ιστιοπλοϊας η Σοφία Μπεκατώρου, σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει το MEGA.

Σύμφωνα με το MEGA, στην υποδιεύθυνση αθλητικής βίας της Ασφάλειας, η Σοφία Μπεκατώρου, στα πλαίσια άλλης έρευνας που γινόταν, μετά από καταγγελίες του Νίκου Κακλαμανάκη, για την οικονομική διαχείριση της Ομοσπονδίας, η χρυσή Ολυμπιονίκης αποφάσισε να αποκαλύψει τα όσα τραγικά της συνέβησαν το 1998.

Δεν είμαι η μόνη που κακοποιήθηκε, σπάστε τη σιωπή μιλήστε

Η Σοφία Μπεκατώρου έκανε τις πρώτες δηλώσεις έξω από την Γενικη Γραμματεία Αθλητισμού, όπου κατήγγειλε την σεξουαλική κακοποίηση που δέχτηκε το 1998.

Η Ολυμπιονίκης δήλωσε πως «δεν ήταν καθόλου εύκολο να βγω και να μιλήσω» και ότι «δεν είμαι η μοναδική αθλήτρια που κακοποιήθηκε».

Παράλληλα, έκανε έκκληση σε όλες τις γυναίκες που έχουν δεχτεί την οποιαδήποτε μορφή σεξουαλικής κακοποίησης, να μιλήσουν και να καταγγείλουν τους υπεύθυνους.

«Σπάστε την σιωπή και μιλήστε», είπε και συμπλήρωσε χαρακτηριστικά πως «έχουμε όλοι την δυναμη να βγούμε νικητές και να κάνουμε νέο ξεκίνημα».



via Ειδήσεις https://ift.tt/39NcSDL
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη