Ανοίγουν δημοτικά σχολεία και νηπιαγωγεία και στις «κόκκινες» περιοχές

Ανοίγουν δημοτικά σχολεία και νηπιαγωγεία και στις «κόκκινες» περιοχές

«Ναι» στο άνοιγμα των σχολειων για δημοτικά και νηπιαγωγεία και στις «κόκκινες» περιοχές με βεβαρημένο επιδημιολογικό φορτίο αποφάσισαν οι λοιμωξιολόγοι.

Στην συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης, οι ειδικοί τάχθηκαν υπέρ του ανοίγματος των δημοτικών σχολείων και των νηπιαγωγείων και στις περιοχές, όπου τα κρούσματα έχουν οδηγήσει στη λήψη πιο αυστηρών περιοριστικών μέτρων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Επιτροπή εισηγήθηκε μεν να ανοίξουν τα δημοτικά και τα νηπιαγωγεία σε όλη την επικράτεια, αλλά η απόφαση δεν ήταν ομόφωνη.

Αναφορικά με τους ελέγχους των ταξιδιωτών η Επιτροπή αποφάσισε τα πράγματα να παραμείνουν ως έχουν.

Επιστροφή στα θρανία τη Δευτέρα για χιλιάδες μαθητές

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας, νηπιαγωγεία, δημοτικά και Ειδικά Σχολεία όλων των βαθμίδων θα λειτουργήσουν δια ζώσης την Δευτέρα 11/1, μία απόφαση που πάρθηκε με βάση την εισήγηση της Επιτροπής των ειδικών.

Στη βάση εγκυκλίου που εστάλη προς τα σχολεία νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα, οι εκπαιδευτικοί που υπηρετούν στα εν λόγω σχολεία αναλαμβάνουν υπηρεσία σήμερα Παρασκευή 8/1.



via Ειδήσεις https://ift.tt/3bwCRBV
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη