Μελίνα Παρασκάκη: Σήμερα η συνέχεια στην πολύκροτη δίκη, πιθανό να βγει απόφαση εντός της ημέρας

Μελίνα Παρασκάκη: Σήμερα η συνέχεια στην πολύκροτη δίκη, πιθανό να βγει απόφαση εντός της ημέρας

Σήμερα, Παρασκευή 29 Ιανουαρίου, αναμένεται να συνεχιστεί η δίκη για τον θάνατο της 4χρονης Μελίνας Παρασκάκη από τη Νεάπολη Λασιθίου.

Η 4χρονη είχε αφήσει την τελευταία της πνοή, τον Δεκέμβριο του 2015, μετά από χειρουργική επέμβαση στην οποία είχε υποβληθεί στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Σύμφωνα με το neakriti.gr,  η δίκη κατά πάσα πιθανότητα θα ολοκληρωθεί εντός της ημέρας.

Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου είχε διακόψει την εκδίκαση της υπόθεσης πριν από τις γιορτές των Χριστουγέννων, ώστε  να διενεργηθεί πραγματογνωμοσύνη από ειδικούς πραγματογνώμονες που διορίστηκαν από την Έδρα. Πρόκειται για έναν καρδιολόγο, έναν αναισθησιολόγο κι έναν ιατροδικαστή.

Στις 15 Ιανουαρίου, το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου έκανε δεκτό το αίτημα εξαίρεσης που υποβλήθηκε για τον καρδιολόγο και αφού διορίστηκε νέος πραγματογνώμων στη θέση του, το δικαστήριο διέκοψε τη συνεδρίαση για σήμερα.

Πριν από μερικές εβδομάδες, ο εισαγγελέας της Έδρας είχε προτείνει την ενοχή της κατηγορούμενης αναισθησιολόγου, η οποία βαρύνεται με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια.



via Ειδήσεις https://ift.tt/2MdyVeV
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη