Μάριον Ράμσεϊ: Πέθανε η αστυνόμος Λαβέρν Χουκς, από τη «Μεγάλη των Μπάτσων Σχολή»

Μάριον Ράμσεϊ: Πέθανε η αστυνόμος Λαβέρν Χουκς, από τη «Μεγάλη των Μπάτσων Σχολή»

«Έφυγε» σε ηλικία 73 ετών η Μάριον Ράμσεϊ, η ηθοποιός που έγινε διάσημη για τον ρόλο της «Λαβέρν Χουκς» στην αμερικανική σειρά ταινιών «Police Academy», γνώστη ως «Η Μεγάλη των Μπάτσων Σχολή».

Σύμφωνα με το BBC, ο ατζέντης της από την εταιρεία Roger Paul Inc, ενημέρωσε τον ιστότοπο ότι η Αφροαμερικανίδα ηθοποιός πέθανε στο σπίτι της στο Λος Άντζελες το πρωί της Πέμπτης, ενώ δεν αναφέρθηκε στα ακριβή αίτια του θανάτου της, παρά μόνο ανέφερε ότι η Ράμσεϊ είχε αρρωστήσει πρόσφατα.

Η Ράμσεϊ ήταν ιδιαίτερα αγαπητή στους φαν της σειράς ταινιών «Police Academy» όπου υποδυόταν την αστυνομικό «Λαβέρν Χουκς».

Η Ράμσεϊ, είχε αξιοσημείωτη καριέρα και στο θέατρο. Το 1978 πρωταγωνίστησε στην παραγωγή "Eubie!", ένα βιογραφικό μιούζικαλ γύρω από τη ζωή του πιανίστα Γίμπι Μπλέικ.



via Ειδήσεις https://ift.tt/2XluL6z
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη