Γεωργιάδης: Δε μπορεί να κλείσει η αγορά, ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για το πώς θα λειτουργήσει

Γεωργιάδης: Δε μπορεί να κλείσει η αγορά, ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για το πώς θα λειτουργήσει

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, μίλησε το πρωί της Παρασκευής στο ANT1 και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην αγορά και το πώς θα λειτουργήσει σε περίπτωση που η Αττική «κοκκινίσει».

Ο κ. Γεωργιάδης τόνισε ότι η επιτροπή θα προχωρήσει σε εισηγήσεις μετά τη συνάντηση που θα έχουν στις 10:00 με τον ίδιο, όπου θα εξεταστεί ο τρόπος με τον οποίο θα λειτουργήσει η αγορά.

«Αυτό που θα ήταν καταστροφικό, θα ήταν το κλείσιμο της αγοράς εν μέσω εκπτώσεων. Κάτι τέτοιο δε πρόκειται να γίνει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης.

Στην ερώτηση από τον κ. Παπαδάκη για το αν θα υπάρξουν περιορισμοί στη λειτουργία της αγοράς, ο υπουργός Ανάπτυξης επιφυλάχθηκε να απαντήσει, αφήνοντας όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.

«Εάν η Αττική "κοκκινήσει", θα υπάρξουν περιορισμοί, αλλά αυτό είναι κάτι που δεν έχει αποφασιστεί ακόμα» συμπλήρωσε ο υπουργός Ανάπτυξης.

Τέλος, αναφορικά με την απαγόρευση κυκλοφορίας, άφησε «παράθυρο» για μη αλλαγή της ώρας στις 18:00, αλλά να ισχύει από τις 21:00, όπως δηλαδή ισχύει έως τώρα.

Η επιτροπή των λοιμωξιολόγων συνεδριάζει σήμερα και στη συνέχεια θα θέσει τις εισηγήσεις της υπόψιν του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος και θα λάβει τις τελικές αποφάσεις.

Τις ανακοινώσεις θα κάνει ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, κατά την επίσημη ενημέρωση από το υπουργείο Υγείας, στις 18:00.



via Ειδήσεις https://ift.tt/3iXWHrp
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη