-->

Παναγιώτης Στασινός: Μειώνεται το επιδημιολογικό φορτίο στη Λαμία!

Δείτε όσα ανέφερε ο αντιδήμαρχος υγείας του Δήμου Λαμιέων Παναγιώτης Στασινός:

Μειώνεται το επιδημιολογικό φορτίο στη Λαμία!

Ευχάριστα ήταν τα νέα από τα αποτελέσματα των δωρεάν Rapid Tests που διενεργήθηκαν,παρά το τσουχτερό κρύο, στην οδό Φιλίας,στη Κοινότητα Ανθήλης και στο καταυλισμό των Ρομά επίσης στην Ανθήλη.

Στην οδό Φιλίας πραγματοποιήθηκαν 284 δειγματοληψίες-όλες αρνητικές,στη Κοινότητα της Ανθηλης 113-επίσης όλες αρνητικές ενώ στον καταυλισμό των Ρομά βρέθηκε 1 θετικό δείγμα στα 69 που ελήφθησαν.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι δυο συνεχόμενες αρνητικές δειγματοληψίες (160+113) στη Κοινότητα της Ανθήλης και οι στοχευμένοι έλεγχοι στον καταυλισμό των Ρομά σε όσους είχαν βρεθεί θετικοί στον ιό και στις οικογένειες τους καταδεικνύουν πως δεν υπήρξε διασπορά του ιού ούτε στην Κοινότητα αλλά και ούτε στον καταυλισμό.

Τα δωρεάν Rapid Tests θα συνεχιστούν την επόμενη εβδομάδα στην οδό Φιλίας την Πέμπτη και την Κυριακή,21 και 24 Ιανουαρίου, ενώ την Πέμπτη συνεργεία του ΕΟΔΥ θα βρίσκονται στον καταυλισμό των Ρομά της Ανθήλης για μια ακόμη καταγραφή του επιδημιολογικού φορτίου.







Δεν υπάρχουν σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Από το Blogger.
-->