Τζανετόπουλος: «Να ξεκινήσει επιτέλους και η Football League»

Ο στόπερ της Λαμίας δεν μίλησε μόνο για το ματς του Βόλου, αλλά στάθηκε και στην ανενεργή τρίτη κατηγορία 

Στο πλευρό των συναδέλφων του της Football League βρέθηκε ο Ανταμ Τζανετόπουλος. Ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός της Λαμίας στάθηκε μετά το 1-1 του Βόλου στο γεγονός πως η 3η κατηγορία παραμένει ανενεργή και ζήτησε να ληφθούν πρωτοβουλίες ώστε να αρχίσει. «Θέλω να πω κάτι εκτός παιχνιδιού. Επιτέλους είδαμε πως ξεκίνησε η Super League 2. Είμαστε ικανοποιημένοι, υπάρχουν όμως κι άλλοι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές. Αυτοί της Football League. Είμαστε μαζί τους και περιμένουμε η Πολιτεία να κάνει κάτι και να ξεκινήσει και το δικό τους πρωτάθλημα», είπε στη NOVA.

Για το ματς σχολίασε πως «για μια ακόμα φορά εκτός έδρας ήμασταν πολύ καλοί. Χάσαμε πολλές ευκαιρίες. Δυστυχώς όταν εκτός έδρας δεν σκοράρεις εύκολα, δεν είναι εύκολο να πάρεις τη νίκη. Ευτυχώς στο τέλος μετά την αποβολή δεν το πληρώσαμε κιόλας». Για το τι πρέπει να αλλάξει ώστε να έρθουν νίκες σχολίασε ότι «ήδη έχει αλλάξει η ψυχολογία μας. Φαίνεται αυτό. Παίζουμε καλύτερα. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε, να έχουμε πίστη και θα έρθουν και τα αποτελέσματα. Είμαι σίγουρος για αυτό».

www.gazzetta.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη