Αργότερα το «κουδούνι» την Πέμπτη στα σχολεία Πολυγύρου και Αριστοτέλη λόγω παγετού

Αργότερα το «κουδούνι» την Πέμπτη στα σχολεία Πολυγύρου και Αριστοτέλη λόγω παγετού

Στις 9 το πρωί θα ξεκινήσουν αύριο τα σχολεία σε περιοχές των δήμων Πολυγύρου και Αριστοτέλη Χαλκιδικής, λόγω του παγετού, ενώ δεν θα λειτουργήσει η σχολική μονάδα του Ταξιάρχη.

Στον δήμο Πολυγύρου, θα ξεκινήσουν στις 9 το πρωί τα σχολεία στον Πολύγορο, τα Βραστάμα και την Δ.Ε. Ζερβοχωρίων. Στον δήμο Αριστοτέλη θα χτυπήσει στις 9 η ώρα το κουδούνι στα σχολεία της Δ.Ε. Αρναίας

Εξάλλου, με αντιολισθητικές αλυσίδες γίνεται η κυκλοφορία των οχημάτων από το 70ο έως το 85ο χιλιόμετρο της παλαιάς εθνικής οδού Θεσσαλονίκης - Ιερισσού (μέσω Ταξιάρχη) και στη δασική οδό Πολυγύρου - Ταξιάρχη (μέσω Τσουκαλά).

Στην Πέλλα, χρειάζονται αλυσίδες στο οδικό δίκτυο της Δ.Ε Βεγορίτιδας του δήμου Έδεσσας και στο επαρχιακό δίκτυο οικισμού Φούστανης έως τα όρια με τον νομό Κιλκίς.



via Ειδήσεις https://ift.tt/2NIgu2o
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη