Κικίλιας στη Βουλή: Αναβαθμίσαμε το ΕΣΥ εν μέσω πανδημίας

Eurokinissi

Οι δομές υγείας ενισχύονται, καλύτερες υπηρεσίες προσφέρονται και υπερπολλαπλασιάζονται οι προσλήψεις στην υγεία σημείωσε ο Β. Κικίλιας από το βήμα της Βουλής, όπου συζητείται το σχέδιο νόμου του Υπουργείου Υγείας, που αφορά μεταξύ άλλων σημαντικές δωρεές στο ΕΣΥ.

Στην αναβάθμιση νοσοκομείων όπως το «Γ. Γεννηματάς» στην Αθήνα και του Αντικαρκινικού Θεσσαλονίκης «Θεαγένειο» αναφέρθηκε ο Υπουργός Υγείας Β. Κικίλιας κατά τη συζήτηση στη Βουλή του σχεδίου νόμου: «Κύρωση α) της από 11.12.2020 Σύμβασης Δωρεάς μεταξύ του Ελληνικού Δημοσίου, του Κοινωφελούς Ιδρύματος με την επωνυμία «Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση (John S. Latsis Public Benefit Foundation)» και του N.Π.Δ.Δ.. με την επωνυμία «Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών ''Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ''» και β) της από 9.12.2020 Σύμβασης Δωρεάς μεταξύ του Ελληνικού Δημοσίου, της 4ης Υ.Πε. Μακεδονίας και Θράκης, του Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης «Θεαγένειο», της κ. Άννας Μαρίας Λουίζας Ιωάννη Λάτση και της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας και λοιπές διατάξεις».

Ο κ. Κικίλιας κάνει λόγο για διπλασιασμό των ΜΕΘ και την ενίσχυση τους εν μέσω πανδημίας, όπως και τη συνολικότερη ενίσχυση δομών, βελτίωση των υπηρεσιών και υπερδιπλάσιες προσλήψεις.

Δείτε τη συνέχεια ΕΔΩ.



via Ειδήσεις https://ift.tt/3ac2J3t
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη