Απόστολος Γκλέτσος: Ζητάω covid test πριν κάνω σεξ, προτιμώ το μοριακό (video)

Στην κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου-Κου» μίλησε ο Απόστολος Γκλέτσος και παραχώρησε μια απολαυστική στην οποία, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην προσωπική του ζωή.

Ο Απόστολος Γκλέτσος πρόσφατα πέρασε μια περιπέτεια με την υγεία του, όταν διαγνώσθηκε με λοίμωξη του αναπνευστικού , ενώ νοσηλεύτηκε και για λίγο στο νοσοκομείο.

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης εξήγησε πώς κρατά ζωντανή τη φλόγα με την Αννα Δημητρίεβιτς: Κάνουμε έρωτα, δεν κάνουμε σεξ

Ετσι ο ηθοποιός, μεταξύ σοβαρού και αστείου, όταν ο Στέφανος Κωνσταντινίδης τον ρώτησε αν ζητάει covid test πριν την επαφή, απάντησε θετικά.

Μάλιστα ο Απόστολος Γκλέτσος αποκάλυψε ότι εμπιστεύεται περισσότερο το μοριακό τεστ: «Δεν έχω δεσμούς και τέτοια. Αν ρωτάτε αν είμαι ενεργός, σαφώς είμαι ενεργός. Φλερτ μέσα στον κορωνοϊό και την πανδημία είναι δύσκολο, αλλά όχι ακατόρθωτο. Ευτυχώς που υπάρχει το Facebook», ενώ για το σεξ είπε: «Ζητάω covid test πριν κάνω σεξ. Προτιμώ το μοριακό τεστ».

Δείτε το βίντεο με τον Απόστολο Γκλέτσο:

Ο Απόστολος Γκλέτσος αποκάλυψε πως ζητάει αρνητικό τεστ κορωνοϊού, πριν την ερωτική επαφή.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη