Η Wolt μπαίνει και στα σούπερ μάρκετ

Η Wolt μπαίνει και στα σούπερ μάρκετ

Στη διανομή προϊόντων super market  μπαίνει η Wolt, ιδρύοντας τη νέα εταιρεία Wolt Market Greece IKE.

Μοναδικός της μέτοχος ορίζεται, σύμφωνα με το καταστατικό, η Wolt Τεχνολογίες Ελλάς Υπηρεσίες Παροχής Φαγητού ΑΕ, ενώ διαχειριστής έχει οριστεί ο Δημήτρης Καρέλος, Γενικός Διευθυντής της Wolt Greece.

Θυμίζουμε, ότι η φιλανδική εταιρεία, έχει μπει στη διανομή προϊόντων super market σε αρκετές από τις χώρες που δραστηριοποιείται στο εξωτερικό, ενώ, όπως είχατε διαβάσει στο FnB Daily, συνεργάζεται με το Yoleni's Deli Corner, το 4 Seasons Organic Food Market, το Brinky's, τη Noctua Microbrewery, τη Φρουτεμπορική και άλλες εταιρείες.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ

Ο σκοπός της εταιρείας είναι, κατά κύριο λόγο, το λιανικό εμπόριο προϊόντων super market, με έμφαση στο εμπόριο τροφίμων, τόσο λιανικό, όσο και χονδρικό. Στο καταστατικό, μάλιστα, έχουν προβλεφθεί και συμπεριληφθεί και οι κατασκευαστικές εργασίες, τόσο για οικιστικά, όσο και για μη οικιστικά κτίρια, όπως είναι νέες εργασίες, προσθήκες, μετατροπές και ανακαινίσεις.

Σημειώνεται, ότι η Wolt, στο παρελθόν, είχε ξεκινήσει πιλοτική συνεργασία με τα My Market.



via Ειδήσεις https://ift.tt/38EHuaV
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη