Βρετανική μετάλλαξη: 23 νέα κρούσματα, τα περισσότερα στη Θεσσαλονίκη

Βρετανική μετάλλαξη: 23 νέα κρούσματα, τα περισσότερα στη Θεσσαλονίκη

Στη σημερινή του ενημέρωση ο ΕΟΔΥ ανέφερε 23 ακόμα μεταλλαγμένα κρούσματα φτάνοντας συνολικά τα 229 εντοπισμένα στη χώρα μας.

Στη σημερινή του ανακοίνωση ο ΕΟΔΥ ανέφερε 1195 κρούσματα. Στη σημερινή του ενημέρωση ο ΕΟΔΥ ανέφερε επίσης, 23 ακόμα μεταλλαγμένα κρούσματα σε σύνολο 61 δειγμάτων που προέκυψαν από τη γονιδιωματική ανάλυση 61 δειγμάτων που αφορούν στην περίοδο 18-31 Ιανουαρίου 2021.

Τα κρούσματα αυτά προέρχονται από τις Περιφερειακές Ενότητες Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής, Πιερίας και Πύλες Εισόδου της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Και τα 23 μεταλλαγμένα κρούσματα που ανακοινώθηκαν σήμερα αφορούσαν το βρετανικό στέλεχος. Έτσι, συνολικά στη χώρα μας έχουν βρεθεί 229 μεταλλαγμένα κρούσματα κορονοϊού. Από αυτά τα 228 αφορούν τη βρετανική μετάλλαξη και 1 τη νοτιοαφρικανική.

Διαβάστε περισσότερα στο News4Health



via Ειδήσεις https://ift.tt/2YR8OwW
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη