Νίκη για τους «πράσινους» έναντι του Ολυμπιακού με 77-88

intime

Ο Παναθηναϊκός αναδείχθηκε μεγάλος νικητής του ντέρμπι αιωνίων στο ΣΕΦ, επικρατώντας με 77-88 του Ολυμπιακού, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας με πρωταγωνιστές τους Σαντ Ρος και Μποχωρίδη.

Νικητής ο Παναθηναϊκός σε ένα παιχνίδι που βαθμολογικά δεν σημαίνει και πολλά αλλά από άποψη γοήτρου πάρα πολλά. Η ομάδα του Όντεντ Κάτας έλεγξε απόλυτα το κομμάτι των ριμπάουντ, ήταν άχαστος από την γραμμή και βρήκε τρόπο να καλύψει επάξια το κενό του Νέντοβιτς και έφτασε στην νίκη.

Συγκεκριμένα, το κενό του Σέρβου γκαρντ κάλυψαν οι Σαντ Ρος και Λευτέρης Μποχωρίδης, οι οποίοι ήταν και κορυφαίοι του αγώνα για το Τριφύλλι, με τον πρώτο να έχει 18 πόντους, και τον δεύτερο 15. Στον αντίποδα κορυφαίος των Ερυθρολεύκων ήταν ο Σακίλ ΜακΚίσικ, ο οποίος είχε 20 πόντους, αλλά ήταν πολύ μόνος επιθετικά.

Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν σχετικά άστοχα την αναμέτρηση καθώς και ο Ολυμπιακός, αλλά και ο Παναθηναϊκός δύσκολα σκόραραν έξω από τα 6.75μ. Αυτό άλλαξε όταν μπήκε ο ΜακΚίσικ για τους Ερυθρόλευκους, ενώ από τη πλευρά των Πράσινων οι Μποχωρίδης και Μήτογλου υπέγραψαν το 21-18 υπέρ της ομάδας τους, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε η πρώτη περίοδος.

Το τέμπο δεν άλλαξε ούτε στη συνέχεια. Το ντέρμπι δεν ήταν ποιοτικά ανώτερο από τα προηγούμενα, ωστόσο το σύνολο του Όντεν Κάτας βρήκε τη λύση με τον Παπαγιάννη ο οποίος «σκέπασε» τα καλάθια και χωρίς να μπορέσει να αντισταθμίσει την… ορμή του Σακίλ ΜακΚίσικ ήταν μπροστά στο ημίχρονο και πάλι με τρεις πόντους (35-38).

Διαβάστε περισσότερα στο overfm.



via Ειδήσεις https://ift.tt/36MZvTg
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη