Κουτσούμπας: Το μόνο σχέδιο της κυβέρνησης για την κακοκαιρία ήταν το "Μένουμε σπίτι"

Κουτσούμπας: Το μόνο σχέδιο της κυβέρνησης για την κακοκαιρία ήταν το

Τεράστιες ελλείψεις στον τομέα της πολιτικής προστασίας, στον σχεδιασμό και τις υποδομές της χώρας για την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας εντοπίζει ο γ.γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, καταλογίζοντας πολιτικές ευθύνες.

Ο γ.γ. της κεντρικής επιτροπής του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας σχολιάζοντας την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στη χώρα από την επέλαση της κακοκαιρίας "Μήδεια", δήλωσε ότι: "Η άθλια κατάσταση στην Αττική όπου με είκοσι εκατοστά χιόνι, εθνικές οδοί και κεντρικοί δρόμοι παραμένουν κλειστοί, μέσα μαζικής μεταφοράς ακινητοποιούνται και ολόκληρες περιοχές δεν έχουν ηλεκτρικό ρεύμα, καθρεφτίζει τις τεράστιες ελλείψεις στον τομέα της πολιτικής προστασίας, του σχεδιασμού και των υποδομών για τις ανάγκες του λαού. Χωρίς καμιά καθυστέρηση, η κυβέρνηση και όλοι οι αρμόδιοι φορείς, περιφέρεια και δήμοι, να εξασφαλίσουν όλα τα μέσα για τον καθαρισμό των δρόμων.

Να πάρουν όλα τα μέτρα για να λειτουργήσουν κανονικά τα μέσα μεταφοράς. Να εξασφαλιστεί πρωτίστως η ασφαλής πρόσβαση σε νοσοκομεία και να υλοποιηθεί χωρίς καθυστέρηση το πρόγραμμα του μαζικού εμβολιασμού". via Ειδήσεις https://ift.tt/3rYfPZl
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Από το Blogger.