Χρήστος Σταϊκούρας: Ψηφίστηκε η διάταξη του Υπουργείου Οικονομικών για τα “κόκκινα σπίτια” στη Μαλεσίνα


Ψηφίστηκε, χθες βράδυ, στην Ολομέλεια της Βουλής, η διάταξη του Υπουργείου Οικονομικών, με την οποία δρομολογείται λύση στο ζήτημα με τα «κόκκινα σπίτια», που ταλανίζει την περιοχή της Μαλεσίνας για δεκαετίες.

Διάταξη που προέκυψε, μετά από στενή συνεργασία του Υπουργού Οικονομικών, της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Οικονομικών, υπηρεσιακών παραγόντων, της τοπικής αυτοδιοίκησης, και πολιτών της περιοχής.

Σε συνέχεια αυτής της  πρωτοβουλίας που ανέπτυξε ο Υπουργός Οικονομικών, αύριο, Παρασκευή 19.2.2021, έχει προγραμματιστεί συνάντηση εργασίας του κ. Σταϊκούρα με τη Δημοτική Αρχή και την Τοπική Κοινότητα Μαλεσίνας, στην περιοχή, προκειμένου να προχωρήσει η διαδικασία.

Λύνεται έτσι, εντός του 2021, με ασφάλεια και ορθολογισμό, ένα διαχρονικό πρόβλημα της περιοχής.

Η Κυβέρνηση αποδεικνύει ότι, ακόμα και μέσα στη δίνη της υγειονομικής κρίσης, συνεχίζει να λειτουργεί με σοβαρότητα και αποφασιστικότητα, δίνοντας λύσεις στα προβλήματα των πολιτών.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη