Ο Γιώργος Κοτρωνιάς για την υπογειοποίηση των εναέριων καλωδίων μεταφοράς ρεύματος στα αστικά κέντρα


Ο βουλευτής Φθιώτιδας Γιώργος Κοτρωνιάς για την υπογειοποίηση των εναέριων καλωδίων μεταφοράς ρεύματος στα αστικά κέντρα.

Πρότεινα, με επιστολή μου προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος & Ενέργειας κ. Κ. Σκρέκα και παρέμβασή μου στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, υπό τον Πρωθυπουργό Κυρ. Μητσοτάκη, την υπογειοποίηση των εναέριων καλωδίων μεταφοράς ρεύματος στα αστικά κέντρα.

Την θεωρώ ως την μοναδική και οριστική αντιμετώπιση των προβλημάτων που προκαλούνται από ακραία καιρικά φαινόμενα, όπως πρόσφατα η ΜΗΔΕΙΑ, που προκάλεσε πτώσεις κλαδιών και δένδρων με συνέπεια να μείνουν χωρίς ρεύμα και νερό πολλά αστικά κέντρα .

Με τον τρόπο αυτό και ο ΔΕΔΔΗΕ θα μπορέσει να συντηρήσει καλύτερα τα εκτός σχεδίου δίκτυα μεταφοράς, ώστε να μη μείνει ξανά καμμία πόλη ή χωριό χωρίς ρεύμα από πτώσεις κλαδιών στις γραμμές μεταφοράς.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη