ΑΚΥΡΕΣ ΟΛΕΣ οι Γενικές Συνελεύσεις της πρώην Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας.....


ΚΩΣΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Αγαπητοί 16.000 κ.κ. Συνεταίροι, της πρώην Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας

ΙΔΟΥ τι κατάφεραν οι Διοικήσεις του Νικ. Δασκαλόπουλου και του Δημ. Καρδάκου.

Στις τελευταίες σελίδες η Πραγματογνωμοσύνη του έγκριτου Οικονομολόγου κ. Δημ. Τραγγανίδα αναφέρει ότι: Οι Γενικές Συνελεύσεις που ενέκριναν τις Οικονομικές Καταστάσεις και τον Ισολογισμό κάθε έτους είναι ΑΚΥΡΕΣ…….ΔΙΟΤΙ ΨΗΦΙΖΑΝ  ΜΟΝΟ ΤΑ ΕΛΛΑΧΙΣΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ…ΚΑΙ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΟ ΟΙ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΙ ΜΑΪΜΟΥ…..ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ…

Με ΑΚΥΡΕΣ λοιπόν Γενικές Συνελεύσεις και κάτω από τα μάτια

1)   Της Δικαιοσύνης της Λαμίας και του Αρείου Πάγου.

2)   Των Πολιτικών της Φθιώτιδας.

3)   Του ιδίου του Διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος κου Λουκά Παπαδήμου (26/6/1994 – 14/6/2002).

4)   Του ιδίου του Διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος κου Νικαλάου Γκαργκάνα (14/6/2002 – 14/6/2008).

5)   Του ιδίου του Διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος κου Γεωργίου Προβόπουλου ( 20 Ιουνίου 2008 - 20 Ιουνίου 2014) και του Επιτρόπου του.

6)   Του ιδίου του Διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος κου Γιάννη Στουρνάρα ( ανέλαβε καθήκοντα το 2014) και του Επιτρόπου του.

Η Συμμορία των Κολλητών – Αυτοί οι 25 Κακούργοι που μοίραζαν χωρίς εγγυήσεις ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ 100, 200 ΚΑΙ 500.000 Ευρώ αφέθηκαν σκόπιμα να διοικήσουν το Ιστορικό Μας Ίδρυμα  – που στην πραγματικότητα πρέπει να καθίσουν στο ειδώλιο και οι ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ τους……κατάστρεψαν Οικονομικά – Ηθικά – Κοινωνικά 16.000 Συνεταίρους λεηλατώντας τις περιουσίες τους και μηδενίζοντας της ΜΕΡΙΔΕΣ – ΜΕΤΟΧΕΣ τους…

Αφήνοντας πίσω οικογένειες – συνεταίρους να μαλώνουν μεταξύ τους, διότι τους ανάγκαζαν να υπογράφουν μεταξύ τους τα Γραμματια και τις Συμβάσεις και έτσι έγιναν μαλλιά – κουβάρια μεταξύ τους  (πολλοί είναι αυτοί που αρρώστησαν – μετανάστευσαν – πέθαναν –χώρισαν κ.α).

Όλα αυτά εγώ ο Κώστας Γ. Δημητρακόπουλος τα κατήγγειλα στις Γενικές Συνελεύσεις των ετών 2000 έως και 2013 ( είναι γραμμένα στα Πρακτικά), αλλά και μέσω χιλιάδων e-mails (δημοσιοποιώντας δικαστικά έγγραφα, Αναφορές, Καταγγελίες, Μηνύσεις, Αναφορές κ.α.) που έστελνα ανά τακτά χρονικά διαστήματα σε Πολιτικά Κόμματα, σε αρμόδια Υπουργεία (Οικονομικών – Δικαιοσύνης κ.α.) στην Τράπεζα ης Ελλάδος, στον Άρειο Πάγο, σε Κοινότητες, σε Συλλόγους…..αλλά μουγκαφόν που λέγαμε παλιά ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ…Περίμεναν να αποφανθεί πρώτα η… Δικαιοσύνη.

Για την ιστορία λοιπόν έχω καταθέσει είκοσι (20) ΥΠΟΜΝΗΜΑΤΑ, 

δεκάδων σελίδων έκαστο, στην εισαγγελία Λαμίας και όλα έχουν μπει στο ΑΡΧΕΙΟ…

Η Δίκη λοιπόν αυτή έχει οριστεί να γίνει στο τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Λαμίας στις 18 Φεβρουαρίου 2021 

και δεν πρέπει να λείψει κανένας ( αν δεν την αναβάλουν με το πρόσχημα του κορονοϊού), 

εντός ολίγων ημερών έπρεπε να είχε γίνει το 2005 και όχι το 2021.

Αλλά επειδή όλοι αυτοί οι 25 είχαν «μπάρμπα στην Κορώνη» η υπόθεση τους πήγε τόσα χρόνια πίσω και συν τοις άλλοις Τεμαχίστηκαν και Πορίσματα για να πέσουν στα μαλακά….

Αυτά λοιπόν φίλοι μου δεν συμβαίνουν ούτε στη Ζιμπάμπουε και γι αυτό φτάσαμε στα ΜΝΗΜΟΝΙΑ με την ανοχή Όλων Μας….Αλλά και Δικαστικής και Πολιτικής Εξουσίας….

Εν αναμονή λοιπό εξελίξεων….

ΚΙΝΗΜΑ ΜΕΡΙΔΙΟΥΧΩΝ Σ.Τ.Λ. 



ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ  

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη