Παναθηναϊκός: Προφορική συμφωνία για ανανέωση συμβολαίου με Καμπετσή και Ξενόπουλο

Παναθηναϊκός: Προφορική συμφωνία για ανανέωση συμβολαίου με Καμπετσή και Ξενόπουλο

Ο Παναθηναϊκός κινήθηκe δυνατά στο μεταγραφικό παζάρι, ενισχύοντας το ρόστερ τους με παίκτες που μπορούν να ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα του Λάζλο Μπόλονι και να προσφέρουν λύσεις, βοηθώντας το τριφύλλι να πετύχει τον στόχο του με την έξοδο στην Ευρώπη.

Παράλληλα, οι άνθρωποι της ομάδας τρέχουν και τις υποθέσεις που «καίνε» για το μέλλον. Μία από αυτές είναι του Αργύρη Καμπετσή, ο οποίος έχει πάρει το… όπλο του τον τελευταίο μήνα και δείχνει την αξία του, βρίσκοντας συνεχώς δίχτυα.

Ο Παναθηναϊκός, εκτός απρόοπτου, θα καταφέρει να έχει τον Έλληνα επιθετικό στο ρόστερ του και τα επόμενα χρόνια, καθώς έχει έρθει σε προφορική συμφωνία μαζί του για επέκταση της συνεργασίας του.

Πρόκειται για μία σημαντική κίνηση, μιας κι οι πράσινοι πρέπει να κρατήσουν στο ρόστερ τους, τους ταλαντούχους Έλληνες παίκτες που διαθέτουν.

Προφορική συμφωνία υπάρχει και με τον Ξενόπουλο, ο οποίος θα συνεχίσει κι αυτός να υπερασπίζεται την εστία του Παναθηναϊκού, όταν του ζητηθεί.

Πηγή: overfm.gr



via Ειδήσεις https://ift.tt/3tBgWQy
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη