Σκάει «βόμβα» στο θέατρο: Στα χέρια του εισαγγελέα καταγγελία 17 γυναικών για σεξουαλική παρενόχληση από γνωστό πρωταγωνιστή

Σκάει «βόμβα» στο θέατρο: Στα χέρια του εισαγγελέα καταγγελία 17 γυναικών για σεξουαλική παρενόχληση από γνωστό πρωταγωνιστή

Έτοιμη να σκάσει είναι βόμβα μεγατόνων καθώς, όπως ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας, είναι θέμα ωρών να φτάσει στον εισαγγελέα η καταγγελία 17 γυναικών που κατηγορούν γνωστό πρωταγωνιστή για σεξουαλική παρενόχληση.

«Μία ομάδα 17 γυναικών ηθοποιών πήγαν την προηγούμενη εβδομάδα σε πολύ γνωστό δικηγορικό γραφείο για να καταγγείλουν πολύ γνωστό πρωταγωνιστή του θεάτρου για σεξουαλική παρενόχληση», αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκας στο «Πρω1νό» του ANT1.

«Είναι ζήτημα ωρών να φτάσουν στον εισαγγελέα. Είναι κάποια κακουργήματα τα οποία δεν έχουν παραγραφεί, μπορεί να στηριχτεί κατηγορία», τόνισε ο Τάσος Τεργιάκης.

Ο συγκεκριμένος πρωταγωνιστής, μάλιστα, συνδέεται και με ένα άγνωστο περιστατικό παρενόχλησης σε κεντρική σκηνή της Αθήνας. Όπως ανέφερε ο Αλέξης Μίχας, «ο άνθρωπος αυτός παρενόχλησε σεξουαλικά μια ηθοποιό που έπαιρνε μέρος στην παράσταση. Χωρίς δεύτερη σκέψη, η πρωταγωνίστρια του έργου που είχε συνεργαστεί μαζί του στη σκηνοθεσία, μόλις έμαθε το περιστατικό τον απέλυσε. Προς τα έξω τότε βγήκε ως συναινετικό διαζύγιο».

«Σε μισή ώρα το πολύ θα έχουμε μια εξέλιξη πολύ σημαντική. Εγώ γνωρίζω ότι σε λίγη ώρα αυτή η καταγγελία θα είναι στα χέρια του ΣΕΗ», αποκάλυψε η Φαίη Σκορδά.



via Ειδήσεις https://ift.tt/3pOEYFn
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη