Κάνε ένα διάλειμμα κάνε ένα KitKat Βίγκαν

Wikipedia

Η Nestlé σας δίνει πλέον τη δυνατότητα να δοκιμάσετε μια μη γαλακτοκομική εκδοχή της δημοφιλούς γλυκιάς μπάρας, την KitKat V.

Η Nestlé λανσάρει μια μη γαλακτοκομική έκδοση του δημοφιλούς candy bar, που ονομάζεται KitKat V. Η ελβετική εταιρεία ξεκινά την εναλλακτική τάση για φυτικά τρόφιμα και υπόσχεται ότι η νέα σοκολάτα θα έχει ακόμα την «τέλεια ισορροπία μεταξύ τραγανής γκοφρέτας και λείας σοκολάτας».

Το KitKat V απορροφά το γαλακτοκομικό γάλα, το οποίο χρησιμοποιείται για τα κανονικά του KitKats, προτείνοντας μια εναλλακτική λύση με βάση το ρύζι εκτός από το νέο κακάο ου χρησιμοποιεί, σύμφωνα με το Bloomberg. Η νέα σοκολάτα θα αρχίσει να πωλείται αργότερα φέτος σε πολλές χώρες σε επιλεγμένους εμπόρους λιανικής πριν επεκταθεί παγκοσμίως.

«Η γεύση ήταν ένας βασικός παράγοντας κατά την ανάπτυξη της φυτικής σοκολάτας για το νέο vegan KitKat μας», δήλωσε η Louise Barrett, επικεφαλής του Κέντρου Τεχνολογίας Προϊόντων Ζαχαροπλαστικής Nestlé. "Χρησιμοποιήσαμε την τεχνογνωσία μας στα συστατικά, μαζί με μια προσέγγιση δοκιμής και μάθησης, για να δημιουργήσουμε μια νόστιμη εναλλακτική λύση για vegans.



via Ειδήσεις https://ift.tt/3ptAF15
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη