Σοφία Μουτίδου: Η Ελένη Καστάνη μας καταριότανε, «τον καρκίνο να φέρετε», «που να ψοφολογήσετε όλες» (vid)

SCREENSHOT/YOUTUBE

Η ηθοποιός Σοφία Μουτίδου, μέσα από το κανάλι της στο Youtube, έκανες πολλές αποκαλύψεις και μίλησε για πολλά διάσημα πρόσωπα. Τι καταγγέλλει για την Ελένη Καστάνη και γιατί αναφέρεται στον Αλέξανδρο Ρήγα. Επίσης μίλησε και για την Χρύσα Ρώπα, ότι δεν μάθαινε ποτέ τα λόγια της σύντομα σε μια παράσταση, και για τον Κώστα Κόκλα ότι αργούσε 7 ώρες στις πρόβες.

Σχολίασε και το ότι πρόσφατα χαρακτηρίστηκε ως πάρα πολύ δύσκολη συνεργασία του Γιώργου Βάλαρη:

«Χαρακτηρίστηκα πρόσφατα ως πάρα πολύ δύσκολη συνεργασία του Γιώργου του Βάλαρη. Δεν είχε σκάσει η φάση αυτή με τον Κιμούλη ακόμα. Δεν έκανα δημόσια δήλωση.

Ο Γιώργος Βάλαρης έχει συνεργαστεί με τον Κιμούλη και λέει εμένα δύσκολη συνεργασία. Φαντάσου τι είμαι εγώ; Πως τα κατάφερα έτσι και πέρασα τον Κιμούλη; Απλώς για εμένα μπορούν να μιλάνε δημόσια και να λένε ότι θέλουν.

Δηλαδή να βγαίνουν και να λένε, ''η πιο δύσκολη συνεργασία, ζητάει τέρατα''.

Αυτό το κάνουν πρώτον γιατί είναι γυναίκα και δεύτερον είναι άφοβοι με εμένα, δεν έχω καμία εξουσία, ώστε να τους αποκλείσω από μια δουλειά», είπε μεταξύ άλλων η Σοφία Μουτίδου.

Πιάστηκα στα χέρια με τον Αλέξανδρο Ρήγα

«Πιάστηκα στα χέρια με τον Αλέξανδρο Ρήγα, αλλά ήμασταν δύο ενήλικες άνθρωποι που αποφάσισαν να πλακωθούν στο ξύλο. Έπεσε ο θίασος πάνω μας, μας χώρισαν και ο τσαμπουκάς έληξε πάρα πολύ καλά.

Ο καθένας ακολούθησε την πορεία του και ξαναπήγαμε στην πρόβα την επόμενη μέρα. Ήρθαμε στα χέρια για την πρόβα», είπε η Σοφία Μουτίδου.

Η Ελένη Καστάνη μας καταριότανε

«Η δεύτερη ιστορία που έχω να σας διηγηθώ με όνομα είναι αυτό που όλοι με ρωτάτε:

''Ποια μπήκε στο καμαρίνι και είπε θα σε καρυδώσω;''

Ήταν η Ελένη Καστάνη, η οποία μας είχε κάνει τη ζωή μαύρη πάνω στη σκηνή. Είναι γνωστό μυστικό στο χώρο μας.

Μας καταριότανε, ''τον καρκίνο να φέρετε'', ''που να ψοφολογήσετε όλες''. Πάρα πολύ δύσκολη συνεργασία...

Ένας συνάδερφος στο «Μπαμπά μην ξανά πεθάνεις Παρασκευή» απολύθηκε καταχρηστικά με ένα μήνυμα παράνομα, αβάσιμα, παράλογα, εκδικητικά, νοσηρά.

Όταν πήγα και είπα: «Είναι δυνατόν; Διώξανε το παιδί και δεν είπε κανείς τίποτα»; Κάπνιζαν οι υπόλοιποι προς πάσα κατεύθυνση», ανέφερε η Σοφία Μουτίδου.

Δείτε το βίντεο που μιλάει για την Ελένη Καστάνη, στο 09:45:



via Ειδήσεις https://ift.tt/3oBvEDn
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη