Η AstraZeneca επικαιροποιεί τα δεδομένα του εμβολίου της

Η AstraZeneca επικαιροποιεί τα δεδομένα του εμβολίου της

Η AstraZeneca σπεύδει να επικαιροποιήσει τα δεδομένα αποτελεσματικότητας για το εμβόλιο της με βάση τις κλινικές δοκιμές στις ΗΠΑ μετά τις ενστάσεις που διατύπωσε η Επιτροπή Παρακολούθησης Ασφάλειας Δεδομένων (DSMB).

Το εμβόλιο Covid-19 της AstraZeneca έδειξε 79% αποτελεσματικότητα κατά της συμπτωματικής νόσου και 100% αποτελεσματικότητα κατά της σοβαρής νόσου και της νοσηλείας σε μια νέα κλινική δοκιμή με έδρα τις ΗΠΑ, ανέφερε η εταιρεία τη Δευτέρα (22/3).

Ωστόσο, η Επιτροπή Παρακολούθησης Ασφάλειας Δεδομένων (DSMB), μια ανεξάρτητη επιτροπή που επιβλέπει τη δοκιμή, έχει «εκφράσει ανησυχία ότι η AstraZeneca μπορεί να έχει συμπεριλάβει πληροφορίες από αυτή τη δοκιμή που δεν είναι επικαιροποιημένες («outdated»), οι οποίες μπορεί να έχουν δώσει μία ελλιπή εικόνα των δεδομένων αποτελεσματικότητας», ανέφερε το Εθνικό Ινστιτούτο Αλλεργιών και Μολυσματικών Ασθενειών των ΗΠΑ (NIAID).

Ας σημειωθεί ότι η εταιρεία αναμένει να υποβάλει αίτηση χορήγησης άδειας χρήσης έκτακτης ανάγκης για το εμβόλιο της στον FDA κατά το πρώτο δεκαπενθήμερο του Απριλίου.

Η απάντηση της AstraZeneca και η επόμενη κίνηση



via Ειδήσεις https://ift.tt/3rik7u7
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη