Καλλιακμάνης για τα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη: «Αν δεν γύριζε πίσω η ομάδα ΔΙΑΣ ο αστυνομικός θα ήταν νεκρός»

Καλλιακμάνης για τα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη: «Αν δεν γύριζε πίσω η ομάδα ΔΙΑΣ ο αστυνομικός θα ήταν νεκρός»

«Αν δεν γυρνούσε η ομάδα ΔΡΑΣΗ να τον απεγκλωβίσει από τα χεριά τους αυτή τη στιγμή θα ήταν νεκρός και αυτό ακριβώς θέλουν. Θέλουν νεκρό αστυνομικό», σχολίασε στο ΘΕΜΑ 104,6  για τα χθεσινά επεισόδια στη Νέα Σμύρνη, ο πρόεδρος Ενωσης Αστυνομικών Νοτιοανατολικής Αττικής Γιώργος Καλλιακμάνης.

«Πήραν θάρρος οι μπαχαλάκηδες και οι χούλιγκαν από διαφορετικές ομάδες από το περιστατικό της Κυριακής για να κάνουν χειρότερα», τόνισε ο κ. Καλλιακμάνης, «πρέπει να ανησυχήσει όλη η κοινωνία», πρόσθεσε.

«Ο Έλληνας αστυνομικός δεν είναι βασανιστής και δεν θέλει βία και αντίποινα. Τον ενδιαφέρει η κοινωνική ειρήνη και η προστασία των πολιτών. Αυτές οι εικόνες μας ντροπιάζουν όλους», «άλλοι τρεις αστυνομικοί τραυματίστηκαν από τις μάχες σώμα με σώμα με τους μπαχαλάκηδες», κατέληξε.

Ο 24χρονος ειδικός φρουρός από τη βόρεια Ελλάδα, μεταφέρθηκε στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, φέρει ένα βαθύ τραύμα στο δεξί μέρος του κεφαλιού, έχασε αρκετό αίμα όμως η αξονική στην οποία υπεβλήθη βγήκε καθαρή.



via Ειδήσεις https://ift.tt/3vaJ25S
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη