Σάλος με αστυνομικό που σημαδεύει διαδηλωτές - «Πάμε να τους σκοτώσουμε» φώναζε επικεφαλής της «Δράσης»

INTIME

Νέα βίντεο κάνουν το γύρο του διαδικτύου για τα χτεσινά σοβαρά επεισόδια στην Νέα Σμύρνη. Σε ένα από αυτά αστυνομικός κρατά στα χέρια του αντικείμενο που μοιάζει με όπλο, ενώ σε άλλο βίντεο αστυνομικοί φαίνεται να λένε «Πάμε να τους γ...με, να τους σκοτώσουμε».

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει μία εικόνα με έναν αστυνομικό στη Νέα Σμύρνη να κρατά ένα αντικείμενο που μοιάζει με όπλο. 

Στο 1:37 του βίντεο που θα δείτε ακολούθως, ο εν λόγω αστυνομικός δείχνει να βγάζει ένα αντικείμενο και να «σημαδεύει» προς αγνώστους.

Σε άλλο βίντεο που προηγήθηκε του παραπάνω περιστατικού, άνδρες της ομάδας "ΔΡΑΣΗ", συγκεντρωμένοι πάνω στα δίκυκλα στην άκρη του δρόμου ακούγονται να λένε μεταξύ τους: "Πάμε να τους σκοτώσουμε. Πάμε να τους γ....με. Τελειώσανε. Πάμε! Θα τους σκοτώσουμε!".

{https://twitter.com/bikosmariosraf/status/1369419595686289411?s=20}



via Ειδήσεις https://ift.tt/3rLalBP
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη