Γεραπετρίτης για Νέα Σμύρνη: Υπάρχει πολιτικός εναγκαλισμός με φαινόμενα που παράγουν βία

INTIME

Πολιτική διάσταση στα αποτρόπαια και καταδικαστέα επεισόδια που έγιναν στη Νέα Σμύρνη δίνει ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης ο οποίος μιλώντας στην ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1, «Πρωινοί Τύποι», υπογράμμισε ότι η ελληνική κοινωνία δεν πρέπει να παραδοθεί στα κηρύγματα διχασμού και μισαλλοδοξίας, κάνοντας λόγο για «κηρύγματα μίσους από νεοαγανακτισμένους».

Ο κ. Γεραπετρίτης τόνισε ότι η Κυβέρνηση καταδικάζει τα φαινόμενα βίας από όπου κι αν προέρχονται, αλλά δεν δέχεται το ότι «η βία φέρνει βία» γιατί αυτό αποτελεί το τέλειο άλλοθι για τον διχασμό, εξηγώντας ότι είναι εντελώς διαφορετικό αυτό που είδαμε χθες με την επίθεση που θα μπορούσε να στοιχίσει τη ζωή του αστυνομικού που λιντσαρίστηκε από μια ομάδα κουκουλοφόρων και του περιστατικού της Κυριακής στην πλατεία της Νέας Σμύρνης, το οποίο από την πρώτη στιγμή διερευνάται και θα αποδοθούν ευθύνες.

Ο Υπουργός Επικρατείας, επεσήμανε ότι υπάρχουν κομμάτια της κοινωνίας και της πολιτικής που επενδύουν πάνω στην αγανάκτηση πολιτών, την οποία τα ίδια καλλιεργούν. Συνέχισε λέγοντας πως δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι όλα αυτά συμβαίνουν μέσα σε μια περίοδο που αντιμετωπίζουμε μια μεγάλη υγειονομική κρίση, αλλά κάποια κόμματα και συλλογικότητες κάνουν καλέσματα βάζοντας σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία.

Επίσης ο κ. Γεραπετρίτης, είπε ότι υπάρχει ένας πολιτικός εναγκαλισμός με φαινόμενα που παράγουν βία, όπως είναι η στήριξη στον Δημήτρη Κουφοντίνα και η κάλυψη παράνομων καταλήψεων όπως αυτή στο ΑΠΘ, κατονομάζοντας την αξιωματική αντιπολίτευση.



via Ειδήσεις https://ift.tt/3bxtcdR
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη