Πρύτανης ΑΠΘ: «Είναι ψευδές ότι εμβολιάστηκα εκτός σειράς»

Πρύτανης ΑΠΘ: «Είναι ψευδές ότι εμβολιάστηκα εκτός σειράς»

«Είναι ψευδές ότι εμβολιάστηκα εκτός σειράς» τονίζει ο πρύτανης του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, καθηγητής Παθολογικής Ανατομικής του Τμήματος Κτηνιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας, Νικόλαος Παπαϊωάννου, διαψεύδοντας δημοσιεύματα που στάθηκαν η αφορμή για να ξεσπάσει θύελλα αντιδράσεων.

Όπως τονίζει εντάχθηκε στη λίστα των μελών ΔΕΠ προς εμβολιασμό κατά του κορονοϊού, καθώς είναι επικεφαλής του ερευνητικού έργου ανίχνευσης κοροναϊού στα λύματα στη Θεσσαλονίκη.

Μιλά δε προσπάθεια σπίλωσης του ονόματος του και στοχοποίησης του αναφορικά με τα τελευταία γεγονότα στο Αριστοτέλειο, με την διάλυση της κατάληψης από την Αστυνομία.

Η δήλωση του πρύτανη του ΑΠΘ

Συγκεκριμένα ο κ. Παπαϊωάννου αναφέρει τα εξής:

«Σχετικά με δημοσίευμα που ψευδώς αναφέρει ότι εμβολιάστηκα εκτός σειράς δηλώνω τα εξής:

Συμπεριελήφθην στη λίστα των μελών ΔΕΠ της Σχολής Επιστημών Υγείας προς εμβολιασμό κατά του κορονοϊού Covid-19, καθώς είμαι επικεφαλής του ερευνητικού έργου ανίχνευσης του SARS-CoV-2 στα λύματα του πολεοδομικού συγκροτήματος Θεσσαλονίκης.

Η επίσημη ενημέρωση των αρμόδιων εμβολιαστικών Αρχών έγινε από το Τμήμα Ιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Η συστηματική και κατευθυνόμενη προσπάθεια σπίλωσης του ονόματός μου και προσωπικής μου στοχοποίησης αναφορικά με τα τελευταία γεγονότα στο Αριστοτέλειο δεν με αγγίζει».

Φίλης: Δεν θα μείνει άνθρωπος της κυβέρνησης χωρίς εμβόλιο!

Τις πληροφορίες για τον εμβολιασμό του κ. Παπαϊωάννου, τον οποιό μάλιστα χαρακτηρίζει «πρύτανη του ΑΠΘ και των ΜΑΤ» έσπευσε να σχολιάσει ο Νίκος Φίλης του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος δεν πείστηκε ούτε από την εξήγηση που έδωσε ο πρύτανης του ΑΠΘ.

Μάλιστα ο κ. Φίλης γράφει χαρακτηριστικά ότι «τελικώς είτε με τη μια δικαιολογία είτε με την άλλη, είτε επειδή θα βρίσκεται τυχαία… πλάι σε μια αχρησιμοποίητη δόση που λήγει, δε θα μείνει άνθρωπος της κυβέρνησης χωρίς εμβόλιο».

Αιχμηρότατο δε είναι ειναι το σχόλιο του για τον κ. Παπαϊωάννου: «Αξιοπρέπεια καταρχήν πρέπει να διδάσκει ο κάθε δάσκαλος κύριε Παπαϊωάννου. Δυστυχώς αυτό, εσείς το έχετε ξεχάσει…»

Η ανάρτηση Φίλη

«Δε θα μείνει άνθρωπος της κυβέρνησης χωρίς εμβόλιο!

Διαβάζω στο Documento πως ο πρύτανης του ΑΠΘ (και των ΜΑΤ!) Νίκος Παπαϊωάννου, εμβολιάστηκε εκτός σειράς παρακάμπτοντας τους υγειονομικούς που δίνουν τη μάχη της πανδημίας στη Θεσσαλονίκη.

Μάλιστα, αν και αρχικώς αρνήθηκε ότι συνέβη κάτι τέτοιο, λίγο αργότερα το παραδέχτηκε βρίσκοντας και την κατάλληλη δικαιολογία: ήταν απαραίτητο γιατί είναι… επικεφαλής του ερευνητικού έργου ανίχνευσης του SARS-CoV-2 στα λύματα του πολεοδομικού συγκροτήματος Θεσσαλονίκης.

Υποθέτω βρίσκεται διαρκώς μέσα στα εργαστήρια, διεξάγοντας την έρευνα ο ίδιος. Τελικώς είτε με τη μια δικαιολογία είτε με την άλλη, είτε επειδή θα βρίσκεται τυχαία… πλάι σε μια αχρησιμοποίητη δόση που λήγει, δε θα μείνει άνθρωπος της κυβέρνησης χωρίς εμβόλιο. Αξιοπρέπεια καταρχήν πρέπει να διδάσκει ο κάθε δάσκαλος κύριε Παπαϊωάννου. Δυστυχώς αυτό, εσείς το έχετε ξεχάσει…»



via Ειδήσεις https://ift.tt/3rMHblw
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη