Ποιος κορονοϊός; Μπουζούκια και λουλούδια στη Λιoσίων, πάρτι σε βίλα στη Θεσσαλονίκη (vids)

Ποιος κορονοϊός; Μπουζούκια και λουλούδια στη Λιoσίων, πάρτι σε βίλα στη Θεσσαλονίκη (vids)

Ποιο lockdown; Γλέντια, μουσικές βραδιές και πάρτι διοργανώνονται σε διάφορα μέρη της χώρα την ώρα που είναι σε εφαρμογή τα αυστηρά μέτρα για τον περιορισμό της μετάδοσης του κορονοϊού. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση ενός νυχτερινού κέντρου της Αθήνας, το οποίο μάλιστα επισκέπτονταν κανονικά οι θαμώνες. Την ίδια ώρα πρόστιμα έπεσαν και για πάρτι σε βίλα στη Θεσσαλονίκη. 

Το μαγαζί λειτουργούσε κανονικά, με ζωντανή μουσική και θαμώνες, ενώ πραγματοποιήθηκαν προσαγωγές και συλλήψεις και επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις για την παραβίαση των μέτρων για τον κορονοϊό.

Σύμφωνα μάλιστα με τα στοιχεία, επ' αυτοφώρω βρέθηκαν 20 θαμώνες, μια τραγουδίστρια, σερβιτόροι και δύο αλλοδαποί «πορτιέριδες».

Το κέντρο διασκέδασης παρακολουθούνταν επί μέρες. Μάλιστα, το εν λόγω μαγαζί έχει απασχολήσει τις Αρχές και στο παρελθόν για τον ίδιο λόγο.

Πώς έγινε το «ντου» στο μαγαζί στην Αθήνα

Ήταν λίγο μετά τις 8 το βράδυ της Παρασκευής (12.03.2021), όταν άνδρες της Διυπηρεσιακής Μονάδας Ελέγχου Αγοράς του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, προσποιούμενοι τους πελάτες, μπήκαν στο νυχτερινό μαγαζί στη Λιοσίων που λειτουργεί κανονικά, παρά το lockdown.

Απ' έξω ήταν αστυνομικοί με πολιτικά που περίμεναν το σήμα για να κάνουν την έφοδο.

Ο υπεύθυνος του μαγαζιού, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR, ανάφερε πως «είχαμε ένα prive party με μερικά άτομα της υψηλής κοινωνίας και είχαν καλέσει 15 άτομα περίπου και το γιορτάζανε εκεί σε εμάς. Ήταν 15 άτομα σε δύο τραπέζια και πέντε άτομα ήταν οι υπάλληλοι στο μαγαζί. Είχαμε μια Ελληνίδα τραγουδίστρια. Ήμασταν όλοι με μάσκες και αποστάσεις».


Ήταν παράνομο το πάρτι, αλλά ο κόσμος δεν αντέχει άλλο αυτή την κατάσταση. Αν συμφωνήσει και ο ιδιοκτήτης, θα το ανοίξουμε το μαγαζί, πάλι θα μας βάλουν πρόστιμο…».

Στον υπεύθυνο του νυχτερινού κέντρου επιβλήθηκε πρόστιμο 3.000 ευρώ, στην επιχείρηση 5.000 ευρώ και "λουκέτο", και σε κάθε θαμώνα το ποσό των 300 ευρώ.

Δείτε εικόνες μέσα από το κέντρο διασκέδασης, που εξασφάλισε ο ΑΝΤ1

 

Πάρτι σε βίλα και στη Θεσσαλονίκη

Επίσης, την ίδια ώρα έκαναν πάρτι σε βίλα στη Θεσσαλονίκη το βράδυ της Παρασκευής. Σύμφωνα με πληροφορίες, διοργανωτής ήταν ένας 24χρονος, ο οποίος μίσθωσε διώροφη βίλα στο Μεσημέρι.

Η δυνατή μουσική πρόδωσε τους καλεσμένους. Στο σημείο βρέθηκαν οι αστυνομικοί και προχώρησαν σε επιβολή προστίμων. Στους πέντε συμμετέχοντες επιβλήθηκε πρόστιμο των 300 ευρώ, ενώ στον 24χρονο διοργανωτή οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψή του παράλληλα με πρόστιμο ύψους 3.000 ευρώ.via Ειδήσεις https://ift.tt/2OrkKnu
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Από το Blogger.