Ανησυχία στην ΕΛ.ΑΣ., στη ΓΑΔΑ ο Χρυσοχοΐδης μετά τα μπλόκα αναρχικών σε πολίτες

INTIME

Στη ΓΑΔΑ βρίσκεται αυτή την ώρα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ο οποίος έχει συνεχείς συσκέψεις με αξιωματικούς ασφαλείας. 

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αυτό που εξετάζεται είναι τα μέτρα φύλαξης και αποτροπής ενεργειών σε βάρος αστυνομικού μετά τις αλλεπάλληλες επιθέσεις που έχουν γίνει τις τελευταίες ημέρες ακόμα και σε αστυνομικά τμήματα.

Ολα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 10 το βράδυ, περίπου 100 άτομα, υποστηρικτές του Κουφοντίνα, βγήκαν από την φοιτητική εστία στην οδό Ούλωφ Πάλμε και σταματούσαν τα αυτοκίνητα, ζητώντας από τους επιβάτες τις ταυτότητές τους, προκειμένου να διαπιστώσουν αν πρόκειται για αστυνομικούς. Το γεγονός έγινε άμεσα αντιληπτό και στο σημείο κλήθηκαν διμοιρία των ΜΑΤ, καθώς και αστυνομικοί της ΔΙΑΣ και της ομάδας ΔΡΑΣΗ.

Οι αστυνομικοί παρατάχθηκαν έξω από την εστία και είχαν λάβει εντολή να επέμβουν σε περίπτωση που διαπίστωναν παρόμοια ενέργεια, κάτι το οποίο δεν έγινε.

Ο κύριος όγκος των αντιεξουσιαστών, μετά την εμφάνιση της αστυνομίας στο σημείο, επέστρεψε στο εσωτερικό της εστίας, ενώ πολλοί ήταν και εκείνοι που απομακρύνθηκαν από την περιοχή.

Οι αστυνομικές δυνάμεις παρέμειναν επί της Ούλωφ Πάλμε για 40 περίπου λεπτά και στην συνέχεια αποχώρησαν.

Παρόμοια κίνηση αναρχικών είχε καταγραφεί στο επεισόδια που ακολούθησαν της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου το Δεκέμβριο του 2008.



via Ειδήσεις https://ift.tt/2MBwRxo
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη