Ολυμπιακός: Πέντε μήνες απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα στον Βαγγέλη Μαρινάκη

eurokinissi

Με απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για 5 μήνες και 30.000 ευρώ πρόστιμο τιμωρήθηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης από το Πειθαρχικό Όργανο της Superleague, μετά τα όσα γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα μετά το τέλος του αγώνα του Ολυμπιακού με τον Άρη.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού αναμένεται να ασκήσει έφεση ενώπιον της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ.

Tο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο πήρε την παρακάτω απόφαση:

Α/ ΠΑΕ Ολυμπιακός, Ε. Μαρινάκης (Πρόεδρος – Μεγαλομέτοχος): «Βάσει των αναφερομένων στο από 21/02/2021 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ' άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 21/02/2021 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, και στην υπ' αριθ. πρωτ. 1003/2/96/1/12-ιθ από 23/02/2021 Έκθεση της Αστυνομίας»:

Επιβάλλει στην ΠΑΕ Ολυμπιακός συνολική χρηματική ποινή επτά χιλιάδων (7.000,00) ευρώ. Επίσης, επιβάλλει στον κ. E. Μαρινάκη συνολική ποινή απαγόρευσης εισόδου στο γήπεδο για πέντε (5) μήνες και χρηματική ποινή τριάντα χιλιάδων (30.000,00) ευρώ.

Πηγή: overfm.gr



via Ειδήσεις https://ift.tt/306UYr8
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη