Κορονοϊός: Κίνητρα σε γιατρούς του ΕΟΠΥΥ για να βρεθούν στη πρώτη γραμμή της μάχης

INTIME

Στη χορήγηση κινήτρων σε συμβεβλημένους ιατρούς του ΕΟΠΥΥ προκειμένου να ενισχύσουν τα νοσοκομεία του ΕΣΥ στη μάχη κατά της COVID, προχωράει η Διοίκηση του Οργανισμού, στο πλαίσιο των εκκλήσεων του Υπουργού Υγείας.

Αφορολόγητες αμοιβές, μηνιαίες αλλά και για τις εφημερίες, καθώς και μοριοδότηση περιλαμβάνουν τα κίνητρα που παρέχει ο ΕΟΠΥΥ σε όσους συμβεβλημένους ιατρούς του Οργανισμού ενισχύσουν τα Νοσοκομεία του ΕΣΥ. Η απόφαση ελήφθη μετά από σχετική επιστολή του Β. Κικίλια στη Διοικήτρια του φορέα Θεανώ Καρποδίνη.

Στα κίνητρα που δίνονται στους γιατρούς περιλαμβάνεται μηνιαία αμοιβή 2.000 ευρώ, αφορολόγητη, ανεκχώρητη και ακατάσχετη, στα χέρια του Δημοσίου ή τρίτων, κατά παρέκκλιση κάθε γενικής και ειδικής διάταξης, η οποία δεν υπόκειται σε οποιαδήποτε κράτηση, τέλος ή εισφορά, δεν δεσμεύεται και δεν συμψηφίζεται με βεβαιωμένα χρέη προς τη Φορολογική Διοίκηση και το Δημόσιο εν γένει, τους Δήμους, τις Περιφέρειες, τα ασφαλιστικά ταμεία ή τα πιστωτικά ιδρύματα και δεν υπολογίζεται στα εισοδηματικά όρια για την καταβολή οποιασδήποτε παροχής κοινωνικού ή προνοιακού χαρακτήρα.

Τι ισχύει με τις εφημερίες



via Ειδήσεις https://ift.tt/3cog2PE
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη