Πανικός στον ΣΚΑΙ: «Πάμε να τους γ...με» είπε η Κανέλλη - Την «έκοψε» ο Οικονόμου (vid)

SCREENSHOT

Πανικός επικράτησε σήμερα το πρωί σε εκπομπή του ΣΚΑΙ, ανάμεσα στον δημοσιογράφο Δημήτρη Οικονόμου και την Βουλευτή του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη. Ο δημοσιογράφος «έκοψε» την βουλευτή από τον αέρα της εκπομπής, όταν εκείνη αναφέρθηκε στο βίντεο που δείχνει ομάδα αστυνομικών να φωνάζει και μετέφερε τα λόγια που ακούγονται «πάμε να τους σκοτώσουμε, πάμε να τους γ@#%$με».

Στη αρχή της συζήτησης η βουλευτής του ΚΚΕ αναφέρει πως δεν συμφωνεί με το ότι η βία απαντήθηκε με βία και ανέφερε πως από το πρωί της Τετάρτης υπάρχει μια γραμμή, ακόμα και από την κυρία Πελώνη.

«Το αφήγημα της κυβέρνησης είναι πως όλα αυτά ήταν οργανωμένα από την αξιωματική αντιπολίτευση. Αυτό είναι φρικτή συκοφαντία σε βάρος του λαού» αναφέρει.

«Ήταν 6.000 άτομα σε διαδήλωση ειρηνική, στην ουρά αυτής μπήκαν κάποιοι για να επιτεθούν στην αστυνομία», «την εικόνα του αστυνομικού με το πιστόλι απέναντι στον λαό, την είδατε; Τους ξυλαδαρμούς και τους τραυματισμούς, τη γυναίκα του ένστολου Κασσιδιάρη που την πλάκωσε στα χαστούκια την είδατε, γιατί εγώ την είδα».

«Άρα φταίει η αστυνομία μας λέτε;» της απαντά ο παρουσιαστής Δημήτρης Οικονόμου.

«Για ποια αστυνομία μιλάμε και για ποιον εσωτερικό εχθρό».

«Εμείς σας ρωτήσαμε για τον ξυλαδαρμό αυτού του αστυνομικού» απαντά η Μαρία Αναστασοπούλου.

«Ο ξυλοδαρμός του αστυνομικού είναι απαράδεκτος, είναι βάνδαλη ενέργεια. Είναι βία, είναι αποτρόπαιο. Εγώ όμως θα ήθελα να πω και για τα άλλα αποτρόπαια. Γιατί δεν τα έχω δει. Τα βλέπω μόνο στα διαδίκτυο. Δεν τα βλέπω στις τηλεοράσεις»

«Ποια δεν είδατε κυρία Κανέλλη;» αναφέρει ο κ. Οικονόμου

H κα Κανέλλη έκει περιγράφει τα βίντεο του διαδικτύου και αναφέρεται συγκεκριμένα στο βίντεο που μια ομάδα αστυνομικών φωνάζει «πάμε να τους σκοτώσουμε», «πάμε να τους γ@#$%με».

«Αυτά δεν τα επιτρέπουμε εμείς στην εκπομπή» την διακόπτει εκείνη τη στιγμή ο δημοσιογράφος, προσθέτοντας πως «Την ευθύνη την έχουμε εμείς εδώ και δεν σας επιτρέπουμε να μιλάτε έτσι. Να το πάρετε πίσω και να το ζητήσετε συγγνώμη, πρώτα θα πείτε συγγνώμη και μετά θα πείτε ό, τι θέλετε».

«Να ζητήσω συγγνώμη για τα εισαγωγικά που μπαίνουνε, δικιά μου είναι; Να ζητήσω συγγνώμη που τη μετέφερα» αναφέρει η βουλευτης.

«Να ζητήσετε συγγνώμη και σας ευχαριστούμε πολύ» της απαντά ο δημοσιογράφος λίγο πριν κλείσει τη σύνδεση.via Ειδήσεις https://ift.tt/3t5a0d9
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Από το Blogger.