Χάρι στην Όπρα: Δεν μπορώ καν να φανταστώ τι πέρασε η Νταϊάνα

Χάρι στην Όπρα: Δεν μπορώ καν να φανταστώ τι πέρασε η Νταϊάνα

Ο Χάρι και η Μέγκαν παραιτήθηκαν των βασιλικών τους καθηκόντων τον περασμένο Μάρτιο, κρατώντας τους τίτλους του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ.

Για τη ζωή του μακριά από το Παλάτι και τη μητέρα του, Νταϊάνα μίλησε ο Χάρι σε συνέντευξή του στην Όπρα Γουίνφρι.

Χαρακτήρισε πολύ δύσκολη της διαδικασία χωρισμού από τη βασιλική οικογένεια, τόσο για εκείνον, όσο και για την Μέγκαν, ενώ αναφέρθηκε ειδικά στις δυσκολίες που είχε η μητέρα του, όταν χώρισε από τον πατέρα του, Κάρολο, οπότε και έπρεπε μόνη της να βρει το δρόμο της.

«Είμαι πολύ ανακουφισμένος και χαρούμενος που κάθομαι εδώ και σου μιλάω με τη γυναίκα μου δίπλα μου, γιατί δεν μπορώ καν να φανταστώ πώς ήταν για εκείνη το να περάσει όλο αυτό μόνης της και για τόσο χρόνια», προσθέτοντας ότι, «είναι και για εμάς απίστευτα δύσκολο».

«Τουλάχιστον έχουμε ο ένας τον άλλον», είπε ο Χάρι στη συνέντευξη που θα προβληθεί στις 7 Μαρτίου στις ΗΠΑ και την επομένη στη Βρετανία.

 Το πρώην πριγκιπικό ζεύγος είναι γείτονες με την Όπρα στη γειτονιά στην Καλιφόρνια και μάλιστα κατά τη διάρκεια της συνέντευξης κρατιόντουσαν χέρι- χέρι.

Υπενθυμίζεται οτι το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς θα γίνουν γονείς για δεύτερη φορά. Τον ερχομό του δεύτερου παιδιού τους, ανακοίνωσε εκπρόσωπος του ζευγαριού.



via Ειδήσεις https://ift.tt/2MCzLCc
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη