Τατιάνα Στεφανίδου: Υπάρχει μια διάθεση να πετάξουμε ανθρώπους στην αρένα, η αλήθεια θα λάμψει

Facebook

Τη δική της απάντηση έδωσε η Τατιάνα Στεφανίδου για όσα κυκλοφορούν στο διαδίκτυο για τον τρόπο που κάλυψε στην εκπομπή της την υπόθεση Λιγνάδη και το ελληνικό #metoo.

Η Τατιάνα Στεφανίδου απάντησε πριν από λίγο σε όσα έχουν συμβεί και της καταλογίζουν με αφορμή όσα έχουν γραφτεί στα social media για την κάλυψη της υπόθεσης Λιγνάδη στην εκπομπή της Tlive.

«Κάποιοι επέλεξαν μια φράση μου να παραφράσουν» και τόνισε ότι αυτό έγινε «σκοπίμως και με δόλο για να με πλήξουν».

«Διέσπειραν ψευδείς ειδήσεις στο διαδίκτυο» συμπλήρωσε και έκανε λόγο για «ελεύθερη ερμηνεία» των όσων είπε για την πολύκροτη υπόθεση.

Τόνισε ότι «δημιουργείται ένα κλίμα, ένας ντόρος» και αναφέρθηκε σε μια «διάθεση να πετάξουμε ανθρώπους στην αρένα».

«Η αλήθεια θα λάμψει» κατέληξε η παρουσιάστρια.

Υπενθυμίζεται ότι ήδη δυο χορηγοί έως τώρα έχουν αποσύρει τις χορηγίες τους από την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου. Την αρχή χτες έκανε η Nak Shoes ενώ σήμερα, με ανάρτησή της έκανε γνωστό ότι αποσύρει τη χορηγία της και η εταιρεία καλλυντικών Grigi εξαιτίας της πολιτικής που ακολούθησε η εκπομπή στη σύλληψη Λιγνάδη, ο οποίος έχει ήδη προφυλακιστεί κατηγορούμενος για βιασμό κατά συρροή.



via Ειδήσεις https://ift.tt/3b41DIJ
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη