Τροχαίο στη Βουλή: Εκτός Τροχαίας ο τροχονόμος που «τραμπούκισε» τον διανομέα - Διατάχθηκε ΕΔΕ

Τροχαίο στη Βουλή: Εκτός Τροχαίας ο τροχονόμος που «τραμπούκισε» τον διανομέα - Διατάχθηκε ΕΔΕ

Έκτος Τροχαίας είναι πλέον ο τροχονόμος που καταγράφεται σε βίντεο να μιλά άσχημα και να διώχνει τον διανομέα που ήταν αυτόπτης μάρτυρας του τροχαίου μπροστά στη Βουλή, με θύμα τον 23χρονο Ιάσονα.

Με εντολή του γενικού αστυνομικού διευθυντή Αττικής έχει διαταχθεί σε βάρος του Ένορκη Διοικητική Εξέταση για τον τρόπο που ενήργησε την ώρα του τροχαίου και σύμφωνα με πληροφορίες μέχρι να ολοκληρωθεί η ΕΔΕ αποφασίστηκε να μετακινηθεί από την Τροχαία Αθηνών σε αστυνομικό τμήμα.

Ξεκίνησαν οι μεταμοσχεύσεις

Την ίδια ώρα ο 23χρονος Ιάσονας που σκοτώθηκε στο τροχαίο έξω από τη Βουλή, δίνει ζωή με το θάνατό του. Η καρδιά του, το ήπαρ, οι πνεύμονες, οι νεφροί, οι κερατοειδείς, ακόμα και το δέρμα του θα δοθούν σε πάνω από έξι ασθενείς (μεταξύ των οποίων και εγκαυματίες).

Όλα τα μοσχεύματα θα δοθούν στην Ελλάδα, με εξαίρεση τους πνεύμονες που θα δοθούν σε ασθενή στην Ιταλία. Η αφαίρεση των ζωτικών οργάνων έγινε πριν λίγες ώρες με επίσκεψη των γιατρών του Ωνασείου και του Λαϊκού στον Ευαγγελισμό, όπου νοσηλευόταν ο νεαρός.

«Είναι μια πολύ δύσκολη επέμβαση. Η καρδιά χορηγείται σε ασθενή με μηχανική υποστήριξη καρδιάς, ηλικίας περίπου 45-50 ετών. Εύχομαι να συνεχίσει μια καλύτερη ζωή. Με το δώρο αυτό της οικογένειας θα ζήσει φυσιολογικά» είπε ο διευθυντής του Ωνασείου Α. Καραμπίνης μιλώντας στο OPEN.

«Η επικοινωνία δότη και λήπτη δεν επιτρέπεται. Εμείς που εκφράζουμε την οικογένεια του λήπτη θέλουμε να ευχαριστήσουμε την οικογένεια του Ιάσονα για την προσφορά ζωής που έκανε. Πάνω από έξι ασθενείς θα ευεργετηθούν» πρόσθεσε.

 via Όλες οι Ειδήσεις σήμερα https://ift.tt/3eOTw52
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Από το Blogger.