Τα νέα μέτρα έκλεισαν τα μαγαζιά σε όλη τη χώρα - Πού λειτουργεί click away και click inside

INTIME

Με τα μέτρα που ανακοίνωσε χτες το απόγευμα η κυβέρνηση, σε όσες περιοχές βρίσκονταν στο πορτοκαλί και πλέον είναι στο κόκκινο πλέον θα έχουν κλειστά καταστήματα και όσοι καταναλωτές θέλουν να ψωνίσουν θα πρέπει είτε να προπαραγγείλουν τα προϊόντα που επιθυμούν και να τα παραλάβουν με click away είτε να εάν πρόκειται για ρούχα να πάνε να τα δοκιμάσουν εντός καταστήματος και να ψωνίσουν με την μέθοδο click inside

Πλέον η Ελλάδα χωρίζεται σε δύο χρώματα. Το κόκκινο και το βαθύ κόκκινο. Η κατάσταση είναι εξαιρετικά κρίσιμη με όλες τις περιοχές της χώρας να είναι στο κόκκινο και το βαθύ κόκκινο. 

ellada485

Συνεπώς, τα καταστήματα στις περιοχές που από χτες βρίσκονται στο κόκκινο κλείνουν και θα λειτουργούν αποκλειστικά με την μέθοδο click away και click inside. Συγκεκριμένα, η απόφαση για το «Επίπεδο Β - Αυξημένου Κινδύνου» αναφέρει «Λειτουργία επιχειρήσεων λιανεμπορίου μόνο με τη διαδικασία της εξ αποστάσεως προαγοράς/προεπιλογής των αγαθών μέσω ηλεκτρονικής ή τηλεφωνικής παραγγελίας για παραλαβή εκτός καταστήματος (click away).Εξαιρετικώς στις περιοχές του επιπέδου αυτού πλην των Περιφερειακών Ενοτήτων Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής, οι επιχειρήσεις πώλησης υποδημάτων, ενδυμάτων, και βιβλιοχαρτοπωλείων επιτρέπεται να λειτουργούν και με τη διαδικασία του εξ αποστάσεως καθορισμού ραντεβού με ηλεκτρονικό ή τηλεφωνικό μέσο για αγορά εντός καταστήματος (click inside)».

Για το επίπεδο «Γ' Πολύ Αυξημένου Κινδύνου», στο οποίο πλέον βρίσκονται πολλές περιοχές της χώρας τονίζεται πως τα καταστήματα παραμένουν κλειστά, χωρίς τη λειτουργία click away και click inside.



via Ειδήσεις https://ift.tt/3sP1Aqa
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη