Η αστυνομική βία στη Νέα Σμύρνη «συσπείρωσε» τους οργανωμένους οπαδούς της Αττικής (vid)

eurokinissi

Στα επεισόδια της Νέας Σμύρνης το απόγευμα της Τρίτης, συμμετείχαν περίπου 300 άτομα που συνεπλάκησαν με τις αστυνομικές δυνάμεις, πολλοί εκ των οποίων ήταν χούλιγκαν των ομάδων που «ενώθηκαν» στις μάχες σώμα με σώμα με τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ.

Μέχρι το απόγευμα της Τρίτης, τα επεισόδια στα γήπεδα μεταξύ των χούλιγκαν, οι επιθέσεις σε συνδέσμους και οι «ενέδρες» μεταξύ των οπαδών, δεν αποτελούσαν άγνωστο φαινόμενο.

Στη Νέα Σμύρνη, συνέβη κάτι πραγματικά αξιοπερίεργο, καθώς οργανωμένοι οπαδοί διάφορων ομάδων ενεπλάκησαν στα επεισόδια. Σύμφωνα με μαρτυρίες, στο πεδίο μάχης της Νέας Σμύρνης βρέθηκαν μεταξύ άλλων οπαδοί του Πανιωνίου, του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού, του Ατρομήτου, του Αιγάλεω και της ΑΕΚ.

Τις προηγούμενες ημέρες στα social media υπήρχαν αναφορές για καλέσματα οπαδών σε άλλους οπαδούς για να συμμετάσχουν μαζί στην πορεία, με τα καλέσματα να φαίνεται ότι... πιάνουν τόπο, καθώς οργανωμένοι οπαδοί των ομάδων βρέθηκαν στον «πόλεμο» της Νέας Σμύρνης.

Σύμφωνα με πηγές της ΕΛ.ΑΣ., στα επεισόδια συμμετείχαν άτομα «έμπειρα» σε μάχες σώμα με σώμα, καθώς φορούσαν γάντια στα χέρια, σκούρα ρούχα και κουκούλες στο κεφάλι.

Οι περίπου 20 μολότοφ που εντοπίστηκαν από την Αστυνομία μέσα σε σάκο πριν ξεκινήσει η συγκέντρωση στη Νέα Σμύρνη θυμίζουν τις «μολότοφ των γηπέδων», οι οποίες είναι πιο «ενισχυμένες» από τις συνηθισμένες, που αποτελούνται από 1,5 λίτρο εύφλεκτο υγρό και κροτίδα.

Η ιστοσελίδα hooliganstv.eu δείχνει βίντεο από τα επεισόδια της Νέας Σμύρνης, με τους... «ενωμένους» χούλιγκαν σε μάχες σώμα με σώμα με τις αστυνομικές δυνάμεις.



via Ειδήσεις https://ift.tt/3bAlGiq
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη