Μπλόκα στα διόδια: Η κίνηση, οι απίθανες δικαιολογίες και ματαιωμένη έξοδος (εικόνες & βίντεο)

Μπλόκα στα διόδια: Η κίνηση, οι απίθανες δικαιολογίες και ματαιωμένη έξοδος (εικόνες & βίντεο)

Αυτή την ώρα στα διόδια Ελευσίνας, έχει σχηματιστεί μια μικρή ουρά. Αρκετά οχήματα με τα πορτμπαγκάζ τους γεμάτα για τις πασχαλινές διακοπές είδαν το δρόμο της επιστροφής. Aπό την Παρασκευή έως και σήμερα το πρωϊ εξήλθαν 36.119 οχήματα εκ των οποίων τα 755 επέστρεψαν πίσω, καθώς δεν είχαν τα απαραίτητα έγγραφα μετακίνησης. Πόσοι βρέθηκαν να κάνουν παράβαση και ποιες οι αστείες δικαιολογίες που ακούσε η Τροχαία.

Η κίνηση ήταν περιορισμένη κατά 10% σε σχέση με την προηγούμενη Πέμπτη, μια μέρα πριν τις ανακοινώσεις του υφυπουργού Νίκου Χαρδαλιά για τα σκληρά περιοριστικά μέτρα που αφορούν τις μετακινήσεις.

Αυτή την ώρα στα διόδια Ελευσίνας, έχει σχηματιστεί μια μικρή ουρά, εξαιτίας των αυστηρών ελέγχων που πραγματοποιούν οι άνδρες της τροχαίας.

diodia dik2a

«Πάω να κάνω πρόταση γάμου»

Αρκετοί προσπάθησαν με να παρακάμψουν τον έλεγχο της τροχαίας. Χαρακτηριστική ήταν η αστεία δικαιολογία ενός οδηγού ο οποίος είπε στους αστυνομικούς ότι πάει στο χωριό του για να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του.

Επίσης, ένας άλλος οδηγός προσπάθησε να αποφύγει τον έλεγχο της ΕΛ.ΑΣ, τον καταδίωξε αστυνομικό όχημα μέχρι τα διόδια, όπου εκεί ενώ τους έδειξε τα χαρτιά που είχε, τους είπε ότι δεν ακολούθησε τα υπόλοιπα αυτοκίνητα γιατί ήθελε να αποφύγει την κίνηση.

Άλλοι προφασίζονται υδραυλικά προβλήματα στις κατοικίες τους στην επαρχία, ενώ οι περισσότεροι αναφέρουν πως πάνε για κλάδεμα δέντρων. Ελάχιστοι είναι εκείνοι που έχουν κλείσει ραντεβού με γιατρό, έτσι ώστε να μπορέσουν να περάσουν τον έλεγχο.

Στους 923 οι «παραβάτες» των διοδίων μόνο το Σαββατοκύριακο

Σύμφωνα με την Τροχαία Αττικής, από το πρωί της Παρασκευής 23 Απριλίου έως και σήμερα στις 06:00 από τα διόδια της εθνικής οδού Αθηνών – Κορίνθου εξήλθαν 36.119 οχήματα εκ των οποίων τα 755 επέστρεψαν πίσω, καθώς δεν πληρούσαν τις προϋποθέσεις.

Στα διόδια της εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας εξήλθαν 45.961 οχήματα με τα οχήματα που να υποχρεώνονται σε επιστροφή να ανέρχονται συνολικά σε 168. Ο συνολικός αριθμός των οχημάτων το Σαββατοκύριακο ανέρχεται σε 923.

diodia dik3

Σημειώνεται ότι η μετακίνηση για λόγους υγείας επιτρέπεται μόνο προς δημόσια δομή υγείας, η οποία θα πρέπει να πιστοποιείται από έγγραφο. Επιπλέον, η μετακίνηση επιτρέπεται μόνο για εφάπαξ μετάβαση στον τόπο μόνιμης κατοικίας, σε κηδεία, ή σε περίπτωση διαζευγμένων γονέων ή γονέων που τελούν σε διάσταση.

Σε όλες τις περιπτώσεις, φυσικά, πρέπει να επιδεικνύουν οι πολίτες τα απαραίτητα έγγραφα.



via Ολες οι ειδήσεις | D NEWS https://ift.tt/3gE93Wv
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη