Ποιες μέρες θα είναι κλειστές οι τράπεζες την περίοδο του Πάσχα

Ποιες μέρες θα είναι κλειστές οι τράπεζες την περίοδο του Πάσχα

Κλειστές θα είναι οι τράπεζες για πέντε ημέρες σύμφωνα με την Ελληνική Ένωση Τραπεζών, καθώς δεν θα λειτουργήσουν την Μεγάλη Παρασκευή, την Δευτέρα τουο Πάσχα αλλά και την Τρίτη 4 Μαΐου λόγω της μεταφοράς του εορτασμού της Εργατικής Πρωτομαγιάς.

Οι τράπεζες δεν θα εξυπηρετήσουν το κοινό για τρεις ημέρες της εορταστικής περιόδου του Πάσχα. Ειδικότερα τα υποκαταστήματα των τραπεζών θα είναι κλειστά την Μεγάλη Παρασκευή 30 Απριλίου και τη Δευτέρα του Πάσχα 3 Μαΐου.

Συν τοις άλλοις οι τράπεζες θα παραμείνουν κλειστές και την Τρίτη 4 Μαΐου καθώς έχει μεταφερθεί η εργατική Πρωτομαγιά, η οποία φέτος πέφτει Σάββατο.

Σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών οι τράπεζες θα είναι κανονικά ανοικτές για το κοινό από σήμερα, Μεγάλη Δευτέρα 26 Απριλίου και μέχρι την Μεγάλη Πέμπτη 29 Απριλίου.
Τέλος οι Τράπεζες θα λειτουργήσουν κανονικά από την Τετάρτη 5 Μαΐου.

Αναλυτικά, οι επόμενες τραπεζικές αργίες για το 2021 είναι οι εξής

Απρίλιος 30 Παρασκευή (Μεγάλη Παρασκευή)

  • Μάιος 3 Δευτέρα (Δευτέρα του Πάσχα)
  • Μάιος 4 Τρίτη (Εργατική Πρωτομαγιά - Μεταφορά)
    Ιούνιος 21 Δευτέρα (Αγίου Πνεύματος)
  • Οκτώβριος 28 Πέμπτη (Εθνική Εορτή)


via Ολες οι ειδήσεις | D NEWS https://ift.tt/3sVTADw
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη